Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 21

Mike'as Jamesas NBA titulo sieks vis dar turėdamas sutartį su CSKA

Į gimtinę sugrįžęs amerikietis Mike'as Jamesas netrukus papildys vieną NBA favoričių „Brooklyn Nets“ komandą, o prieš tai įžaidėjas dar sutvarkė formalumus su Maskvos CSKA klubu.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / Euroleague.net nuotr.

Rusijos ekipa oficialiai pranešė, kad pasiekė susitarimą su M.Jamesu, kuris tapo laisvuoju agentu iki šio sezono pabaigos. Tai leis 30-mečiui krepšininkui sudaryti sutartį su „Nets“.

Vis dėlto amerikiečio ilgalaikė sutartis su CSKA nebuvo nutraukta. Praėjusią vasarą M.Jamesas su Rusijos klubu sudarė trejų metų kontraktą, kuris lieka galioti ir toliau – amerikietis Maskvoje teoriškai turėtų žaisti 2021-2022 ir 2022-2023 m. sezonuose.

Tiesa, ar įžaidėjas tikrai grįš į CSKA, kurioje rungtyniavo nuo 2019-ųjų iki šių metų kovo, lieka neaišku.

Primename, kad 19,3 taško ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą Eurolygoje rinkęs gynėjas paliko CSKA po eilinio konflikto su vyriausiuoju treneriu Dimitriu Itoudžiu.

Nors oficialiai tai dar nepaskelbta, M.Jamesas sezoną užbaigs Brukline, kurio komanda vadinama viena pagrindinių pretendenčių laimėti NBA titulą. „Nets“ ekipoje vienas naudingiausių šio sezono Eurolygos žaidėjų talkins žvaigždžių trijulei Kevinui Durantui, Jamesui Hardenui ir Kyrie Irvingui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius