Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 24

N.Hayesas amerikiečiams pasakojo apie ištuštėjusias Kauno gatves ir naują talentą

Kauno „Žalgirio“ legionierius Nigelas Hayesas sulaukė JAV sporto naujienų giganto „Sports Illustrated“ dėmesio. Prieš grįždamas namo į JAV, 25-erių puolėjas amerikiečiams papasakojo apie karantiną Kaune ir tapo specialios rubrikos „Izoliuotųjų dienoraštis“ herojumi.
Nigelas Hayesas
Nigelas Hayesas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Sveiki, čia Nigelas Hayesas iš Kauno, Lietuvos“, – „Sports Illustrated“ skaitytojams ir žiūrovams prisistatė žalgirietis.

Izoliavęsis savo bute Kaune, jis nusinešė kamerą prie lango ir papasakojo, kokia dabar situacija už lango.

„Štai vaizdas lauke. Kaip matote, yra šiek tiek žmonių, bet daugeliu atveju gatvės yra pakankamai tuščios. Miesto dar visiškai neuždarė, bet gatvėse tikrai nebėra tiek žmonių, kiek būdavo anksčiau“, – pastebėjo N.Hayesas.

203 cm ūgio puolėjas pavyzdingai karantinavosi Kaune ir vengė eiti į viešumą. Užsidaręs tarp keturių sienų, N.Hayesas „Sports Illustrated“ auditorijai pristatė savo naują talentą.

„Pradėjau gaminti maistą. Gaminu visokius veganiškus skanėstus. Sveiki atvykę į pirmą Nigelo Hayeso veganiškų patiekalų šou seriją“, – įsikūnijęs į laidų vedėją, juokavo „Žalgirio“ legionierius.

Paskelbęs apie savo naują karantininę veiklą, N.Hayesas sulaukė daug palaikymo socialiniuose tinkluose.

N.Hayesas be maisto gaminimo Lietuvoje dar vis paskaitinėdavo knygas, gilinosi į lietuvių kalbą, šlifavo kitų užsienio kalbų žinias ir rūpinosi savo drabužių linijos verslo reikalais.

Iš pradžių N.Hayesas per karantino laikotarpį planavo pasilikti Lietuvoje ir nesinaudojo „Žalgirio“ leidimu grįžti namo į JAV.

„Nusprendžiau pasilikti, nes, manau, čia saugiau. Amerikoje yra daugiau atvejų nei Lietuvoje ir lietuviai ėmėsi visų reikiamų saugumo priemonių, kad sustabdytų šio viruso plitimą, – 15min praėjusią savaitę sakė N.Hayesas. – Norėjosi išvengti visokių kelionių po oro uostus ir visų tų pavojų keliančių kontaktų.“

Vis dėlto dienoraštis Kaune nutrūks. Sulaukęs JAV ultimatumo – grįžti į Valstijas dabar, arba vėliau gali nebebūti įleistas į šalį neribotam laikui, N.Hayesas susikrovė lagaminus ir sekmadienį jau nusileido Amerikos oro uostuose.

Lietuvą paliko visi „Žalgirio“ legionieriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius