Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 06

Nepateisinama „Žalgirio“ gynyba

Iki rungtynių su „Barcelona“ žalgiriečiai per trejas Eurolygos rungtynes į savo krepšį praleisdavo vidutiniškai po 68 taškus. Bet jau po trijų kėlinių katalonų sąskaitoje buvo 67 taškai. „Žalgiris“ pralaimėjo ir antrąsias rungtynes savo sirgalių akivaizdoje 78:85. „Gynyba – nepateisinama”, – 24sek.lt sakė Renaldas Seibutis.

Nors Gintaras Krapikas didelių priekaištų dėl gynybos savo auklėtiniams neturėjo ir pasigedo taiklių tritaškių, pačių žalgiriečių netenkino veiksmai gynyboje.

Kita vertus, „Barcelona“ irgi parodė, kad yra „Barcelona“ – pataikė nemažai fantastiškų metimų, kurių neuždengtų jokios rankos ir jokios gynybos sistemos.

„Kaip duodi pataikyti, taip jie pataiko, – atkirto Paulius Jankūnas. – Kažkur gal nedadirbome gynyboje. Kažkur išmetė gerus metimus. Kažkur kažko nepadarėme.“

Jam antrino ir Mantas Kalnietis: „Esame neblogai besiginanti komanda, bet praleisti 85 taškus yra per daug. Sunku laimėti prieš tokią komandą praleidus 85 taškus. Gynyboje nevykdėme to, ką buvome suplanavę prieš rungtynes.“

Pasak Renaldo Seibučio, viskas sugriuvo tada, kai po pertraukos „Barcelona“ krepšininkams atsirišo krepšys.

„Pirmoje pusėje, atrodo, visai neblogai gynėmės po krepšiu, nekrito jų laisvi metimai ir mūsų planas pasiteisino, – „Žalgirio“ gynybą analizavo R.Seibutis.

P.Jankūnas: „Einame teisinga linkme“

– Bet po pertraukos „Barcelona“ pataikė savo tolimus metimus, kurių nebuvo iki pertraukos, ir tai davė rezultatą. Pajautė, kad gali laisviau atakuoti iš toli, atsirišo krepšys ir susikrovė tokį pranašumą.

Mums – atvirkščiai. Tikrai buvo progų mesti laisviems. Ir metėme. Po kelis kartus. Bet kamuolys nekrito į krepšį ir viskas. Aišku, gynyba – nepateisinama. 85 taškai... Bet tai yra „Barcelona“.

Paulius Jankūnas nenusimena. Nors rekordinės „Žalgirio“ sirgalių jūros pergale nudžiuginti nepavyko, kaip sako žalgiriečiai, „Barcelona“ yra „Barcelona“.

„Einame teisinga linkme“, – tikino „Žalgirio“ kapitonas.

VIDEO: Kauno ŽALGIRIO vyr. trenerio Gintaro Krapiko komentaras po rungtynių su Barcelona Lassa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius