Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 21

Nuostabaus N.De Colo pastangų negana – nukraujavusi „Fenerbahče“ krito Maskvoje

Stipriai nukraujavusi Stambulo „Fenerbahče“ kabinosi nagais ir dantimis, bet subyrėjo ketvirtajame kėlinyje ir nesėkme pradėjo Eurolygos ketvirtfinalį. Pirmajame serijos iki trijų pergalių mače Turkijos komanda 76:92 (23:28, 21:25, 22:11, 10:28) nusileido Maskvos CSKA.

„Fenerbahče“ į Maskvą atvyko be keturių COVID-19 užsikrėtusių žaidėjų, tarp jų Edgaro Ulanovo, bei traumą besigydančio Jano Vesely, o taip pat komandos treniruoti negalėjo ir Igoris Kokoškovas, kurio vietoje stojo Erdemas Canas.

Tačiau daugiau nei tris kėlinius turkai nebuvo linkę sudėti ginklų. Nando De Colo vien per pirmąjį ketvirtį sumetė 14 taškų, o „Fenerbahče“ pirmavo sužaidus aštuonias minutes 19:15.

Nors Willo Clyburno, per antrąjį kėlinį pelniusio 10 taškų, vedama CSKA antroje žaidimo atkarpoje pabėgo 40:27, Stambulo ekipa atsitiesė ir ketvirčio pabaigoje jau alsavo varžovams į nugaras – 42:45.

Dar aršiau svečiai kibo į atlapus varžovams po ilgosios pertraukos, o N.De Colo dvitaškis trečiojo kėlinio pabaigoje išvedė „Fenerbahče“ į priekį – 66:64.

CSKA žaidėjų nuotaikas tuo metu geriausiai atspindėjo Tornikės Šengelijos pykčio protrūkis, kai kartvelas sėsdamas ant suolo išsiliejo ir ant kamuolio, ir ant vandens buteliuko.

Turkijos klubas pirmavo ir ketvirtojo kėlinio pradžioje (68:67), bet galiausiai CSKA perlaužė rungtynes.

Ivanas Uchovas ir Semionas Antonovas pataikė po tritaškį, du tolimus metimus pridėjo Danielis Hackettas, o CSKA po spurto 17:2 pabėgo rekordiniu skirtumu – 84:70.

Per likusį laiką atsitiesti „Fenerbahče“ nesugebėjo ir turėjo pripažinti CSKA pranašumą.

Neišgelbėjo turkų komandos net ir nuostabus N.De Colo, kurio sąskaitoje – 27 taškai (7/11 dvit., 2/6 trit., 7/8 baud.) ir 27 naudingumo balai.

CSKA į priekį vedė po 20 taškų pelnę D.Hackettas ir W.Clyburnas.

Antrosios serijos rungtynės taip pat Rusijos sostinėje vyks penktadienio vakarą, o kitą savaitę komandos kelsis į Stambulą.

CSKA: Danielis Hackettas (4/5 trit.) ir Willas Clyburnas (8/11 dvit.) po 20, Johannesas Voigtmannas 12 (10 atk. kam.).

„Fenerbahče“: Nando De Colo 27 (7/11 dvit., 27 naud. bal.), Lorenzo Brownas 12, Marko Guduričius ir Kyle'as O'Quinnas po 11.

VIDEO: Pykčio protrūkis: CSKA žvaigždė išsiliejo ir ant kamuolio, ir ant vandens buteliuko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius