-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 24

Pamatykite: dramatiška „Žalgirio“ pergalė, pradėjusi Šaro vyrų pasaką

Kauno „Žalgiris“ 2018-aisiais žengė į Eurolygos atkrintamąsias varžybas ne kaip favoritas. Tačiau jau pirmosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse žalgiriečiai pakreipė visą mūšio eigą. Oficialus Eurolygos žiniasklaidos partneris 15min kviečia prisiminti „Eurolygos klasikos“ rungtynes iš 2018-ųjų Pirėjuje, kai „Žalgiris“ stojo į kovą su „Olympiakos“.
Šarūnas Jasikevičius 2018 m.
Šarūnas Jasikevičius 2018 m. / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Pirmąjį 2018-ųjų Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačą tarp „Olympiakos“ ir „Žalgirio“ kviečiame stebėti 15min feisbuko kanale arba šioje 15min naujienoje.

Ar prisimenate, kaip su „Žalgirio“ apranga spindėjo kauniečių pamilti legionieriai Brandonas Daviesas ir Kevinas Pangosas?

Būtent pirmoji „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ dvikova 2018-ųjų atkrintamosiose priminė apie šių nepamirštamų legionierių kalibrą.

B.Daviesas pelnė 21 tašką, K.Pangosas įsegė 20, o 16-a prie šios kompanijos prisidėjo tritaškius kritiniu metu taikliai šaudęs Artūras Milaknis.

Klaiki pradžia, kuri „Žalgiriui“ kainavo net 15 taškų atsilikimą, virto dramatišku trileriu, kurio ketvirtojo kėlinio pabaigoje herojiškai pasirodė 25 taškus surinkęs Vassilis Spanoulis.

Pergalė pareikalavo pratęsimo, bet „Žalgiris“ triumfavo 87:78.

„Tai buvo labai sunkios rungtynės. Žinojome, kad žalgiriečiai atvyks čia kautis dėl pergalės. Bet, deja, praradome namų aikštės pranašumą“, – po mačo pripažino tuomet „Olympiakos“ aprangą vilkėjęs Ioannis Papapetrou.

Graikijos superklubas laimėjo antrąsias rungtynes namuose ir išlygino serijos rezultatą 1-1, tačiau galingas „Žalgiris“ užtikrintai užbaigė seriją Kaune ir nužygiavo iki finalo ketverto.

Eurolyga kviečia prisiminti pirmąjį tos pasakos žingsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius