Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 29

Pepsas Mensah-Bonsu atsiprašė už muštynes su Mirza Begičiumi

„Esu profesionalas ir tikrai nesididžiuoju savo veiksmais. Man belieka atsiprašyti“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Stambulo „Galatasaray“ legionierius iš Didžiosios Britanijos Popsas Mensah-Bonsu po ketvirtadienio vakarą rungtynėse su „Olympiakos“ kilusių muštynių.
Krepšininkų muštynės
Krepšininkų muštynės / „Scanpix“ nuotr.

Primename, kad rungtynėse tarp „Olympiakos“ ir „Galatasaray“ klubų ketvirtajame kėlinyje kilo nemažos muštynės. Graikų klubo legionierius Mirza Begičius kovodamas dėl kamuolio alkūne trinktelėjo P.Mensah-Bonsu į veidę ir kaip reikiant įsiutino šį krepšininką.

Britas trenkė M.Begičiui kumščiu į veidą mažiausiai dukart, bandė vytis besitraukiantį varžovą net ir raminamas komandos draugų bei teisėjų.

Mačo arbitrams teko paskirti net tris diskvalifikacines pražangas. Jas gavo P.Mensah-Bonsu, M.Begičius ir jo komandos draugas Georgios Printezis.

„Noriu atsiprašyti savo šeimos, komandos draugų, sirgalių, visos „Galatasaray“ organizacijos, Eurolygos ir „Olympiacos“ klubo. Esu profesionalas ir tikrai nesididžiuoju savo veiksmais, tikrai keliu sau aukštesnius standartus. Galiu tik atsiprašyti dėl savo netinkamų veiksmų“, – „Twitter“ rašė P.Mensah-Bonsu.

VIDEO: Krepšininkų muštynės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius