Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 22

Per minutės pertraukėlę – užgauli „Bayern“ trenerio replika apie L.Lekavičiaus ūgį

Žemiausias Eurolygos krepšininkas Lukas Lekavičius vėl buvo vienas geriausių Kauno „Žalgirio“ komandoje. Jo prasiveržimai ir taiklūs metimai pykdė Miuncheno „Bayern“ strategą Andrea Trinchieri, per minutės pertraukėlę į eterį paleidusį nepagarbią repliką apie lietuvį.

Vikrusis metro aštuoniasdešimties „Žalgirio“ įžaidėjas ką tik buvo pelnęs taškus ir išvedęs šeimininkus į priekį ketvirto kėlinio viduryje (62:60), kai A.Trinchieri savo auklėtinius pasišaukė minutės pertraukėlei.

„Vyručiai, mes per pasyvūs pikenrolo situacijose. Mums reikia daugiau pagalbos. Nuo dabar keiskimės ginamaisiais ir visi kovokime dėl kamuolių“, – nurodymus žarstė audringu treniravimo būdu garsėjantis 53-ejų italų specialistas.

„Keičiamės tik su midget (liet. neūžauga, nykštuku). Tik su Lekavičiumi. Ar gerai?“ – netrukus patikslino A.Trinchieri, lietuvį apibūdindamas užgaulia replika.

VIDEO: Nekalta klaida ar patyčios? A.Trinchieri pavadino L.Lekavičių „nykštuku“

23 minutes žaidęs L.Lekavičius buvo rezultatyviausias „Žalgirio“ gretose su 17 taškų (3/3 dvit., 1/5 trit., 8/10 baud.) ir naudingiausias su 16 balų.

Vis dėlto „Bayern“ rungtynių pabaigoje pavyko išsiveržti į priekį ir pavogti pirmąją sezono pergalę iš šeimininkų, vienu metu Nemuno saloje pirmavusių net 16 taškų persvara.

Po skaudžios nesėkmės pats L.Lekavičius plakė save, bet kirto ir teisėjams. „Jie padarė keletą klaidų“, – neabejojo įprastai tylus ir su teisėjais nesiginčijantis „Žalgirio“ atakų varikliukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius