-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 03

Prieš išvyką į Barseloną – Pau Gasolio žinutė Šarui: „Ačiū už pasitikėjimą“

„Barcelona“ klubas jau artimiausiu metu sulauks Pau Gasolio papildymo, kuris trečiadienio popietę iš Los Andželo patraukė į Katalonijos sostinę. Legendinis Ispanijos krepšininkas dėkojo Šarūnui Jasikevičiui už suteiktą šansą, kuris svajonę pavertė realybe.

Po 20 metų pertraukos Pau Gasolis grįžta namo. 40-metis vidurio puolėjas yra dukart NBA, kartą pasaulio bei triskart Europos čempionas.

Ispanas 2020–2021 metų sezoną užbaigs „Barcelona“ klube, o už suteiktą šansą jis dėkojo Šarūnui Jasikevičui, su kuriuo kartu rungtyniavo prieš 20 metų, prieš P.Gasoliui išvykstant į NBA.

„Nekantrauju grįžti namo ir pradėti treniruotes su „Barcelona“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Pau Gasolis. – Noriu padėkoti Juanui Carlosui Navarro už darbą ir Šarūnui Jasikevičiui už parodytą pasitikėjimą, kuris galimybę sugrįžti pavertė realybe.“

Apie P.Gasolio sugrįžimą „Barcelona“ pranešė priešpaskutinę žaidėjų Eurolygoje įregistravimo dieną.

„Jis vienas iš tų žaidėjų, su kuriais rasti ryšį buvo labai lengva, – sakė Š.Jasikevičius apie žaidimą su P.Gasoliu. – Tada jis greitai bėgo, galėjai mesti kamuolį bet kur, o jis jį pagaudavo, nesvarbu, geras ar blogas tai perdavimas buvo. Jis galėjo pagauti visus perdavimus ir užbaigti. Jau būdamas 20-ties, jis buvo laimėtojas.“

FCB nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Pau Gasolis
FCB nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Pau Gasolis

Šaras pasidalijo mintimis, ko tikisi iš į komandą atvykstančio P.Gasolio.

„Jei viskas klostysis gerai ir Pau bus pasirengęs žaisti, jis mums galės duoti daugybę dalykų, ypač susijusių su patirtimi ir lyderyste, kurią visada turėjo. Jis yra buvęs tūkstančiuose situacijų per savo karjerą, tad jį nustebinti bus itin sunku. Manau, jis mums daug pagelbės, tačiau turime būti atsargūs ir kantrūs“, – sakė „Barcos“ treneris.

Dėl problemų su pėda P.Gasolis nežaidė dvejus metus. 2018–2019 m. sezone atstovaudamas „Milwaukee Bucks“ klubui jis rinko 3,9 taško, 4,6 atkovoto kamuolio ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Rungtyniaudamas „Barcelona“ klube ispanas viliasi pasiekti gerą fizinę kondiciją ir užbaigti karjerą Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Per karjerą P.Gasolis iškovojo 11 įvairios prabos medalių olimpinėse žaidynėse, pasaulio ir Europos čempionatuose. Jis dukart tapo NBA čempionu, šešiskart žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius