-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 27

Prieš mačą su „Žalgiriu“ – atsargūs „dizaineriai“: „Atvyks be spaudimo ir bus pavojingi“

Penkis kartus iš eilės Eurolygoje pralaimėjęs Kauno „Žalgiris“ išvyko į Italiją, kur penktadienio vakarą susikaus su Milano „Olimpia“ krepšininkais. Nors Ettore Messinos kariauna šiuo metu žengia trečioje lentelės vietoje, o Lietuvos čempionai yra paskutiniai, „dizaineriai“ tikisi sunkių rungtynių.

„Barcelona“ ir Maskvos CSKA per dvi savaites suvysčiusi Milano „Olimpia“ ekipa įsitvirtino stipriausių Senojo žemyno komandų trejete, bet lengvo mačo namų „Mediolanum Forum“ arenoje su Eurolygos autsaideriu Kauno „Žalgiriu“ nesitiki.

„Mums labai svarbu nevertinti varžovo pagal jo vietą turnyrinėje lentelėje ar pergalių ir pralaimėjimų santykį. „Žalgirio“ sezonas iki šiol buvo labai nesėkmingas, nusėtas daugybės traumų, tačiau ši komanda buvo konkurencinga praktiškai kiekvienose rungtynėse. Turėsime būti labai kantrūs puolime ir skirti didelį dėmesį detalėms. Tik tokiu būdu galėsime laimėti rungtynes, kurios bus tikrai svarbios mūsų ateičiai“, – sakė „Olimpia“ vyriausiasis treneris Ettore Messina.

13 pergalių ir 6 pralaimėjimus sąskaitoje turinti Milano komanda į priekį užleidžia tik Ispanijos grandus – „Barceloną“ (16-5) ir Madrido „Real“ (17-3).

Italijos klubas pasižymi puikia gynyba, kurios reitingas – 103,9 praleisto taško per 100 atakų (3 vieta turnyre). Puolimo reitingas – 110,2 taško (9 vieta).

Prie to ženkliai prisideda į Eurolygą iš NBA praėjusią vasarą sugrįžęs Nicolo Melli. 31-erių italas fiksuoja po 7,7 taško, 5,7 atkovoto ir 1,3 perimto kamuolio, 1,1 rezultatyvaus perdavimo bei 11,8 naudingumo balo.

„Tai yra namų rungtynės ir puikiai suprantame, kaip svarbu jas laimėti, tačiau reikės didelės koncentracijos, nes „Žalgiris“ į Milaną atvyks be jokio spaudimo ir bus pavojingas. Turime susikoncentruoti į save, nežiūrėti į varžovą ar į tai, kurie „Žalgirio“ žaidėjai praleis rungtynes, kad pratęstume gerą atkarpą ir priartėtume prie tikslo, kurį esame nusistatę“, – sakė Milano ekipos žvaigždė Nicolo Melli.

Rungtynių pradžia – penktadienį 21.30 val. Lietuvos laiku Milane.

VIDEO: M.Kalniečio sprendimas, žiurkė ir Milano mados | „Eurolygos diena“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius