Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 19

Šarą ir Pablo Laso lyginęs vengras pripažino: Madride jam patinka labiau

Vasarą iš „Barcelona“ klubo į Madrido „Real“ išvykęs Adamas Hanga palygino anksčiau jį treniravusį Šarūną Jasikevičių su dabartiniu savo bosu Pablo Laso.
Adamas Hanga
Adamas Hanga / nuotr. „Getty Images"/euroleague.net

„Baroje“ A.Hanga užėmė vicekapitono pareigas, tačiau panašu, kad Madride krepšinio sistema jam patinka labiau nei Katalonijoje.

„Pablo Laso suteikia daugiau laisvės aikštėje. Šaras yra griežtesnis, ten turi išpildyti tau priskirtą vaidmenį, – DAZN sakė vengras. – Su Pablo Laso gali geriau išnaudoti savo talentą. Man čia labiau patinka.“

Kalbėjo A.Hanga ir apie būsimą sutikimą „Palau Blaugrana“ arenoje. Vis tik persikėlimai tarp šių klubų dažnai užtraukia vienos iš stovyklų nemalonę.

„Matysime, kaip bus. Nepadariau nieko blogo. Taip, persikėliau į Madridą, tačiau, kai palikau „Barcą“, buvau pasirengęs keltis į bet kurį klubą“, – aiškino A.Hanga.

Praėjusį sezoną Šaro „Barcoje“ A.Hanga Eurolygoje sužaidė 41 rungtynes. Vidutiniškai aikštėje jis praleido po beveik 16 minučių, per kurias pelnė po 4,6 taško, atkovojo po 2,2 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius