Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 27

Šarą medžiojančio „Fenerbahče“ prezidentas apie trenerio paieškas: pristatysime per mėnesį

Stambulo „Fenerbahče“ klube dabar pats darbų įkarštis, nes, pasitraukus Željko Obradovičiui, turkams pirmą kartą nuo 2013-ųjų reikia ieškoti naujo trenerio.
Ali Kočas ir Šarūnas Jasikevičius
Ali Kočas ir Šarūnas Jasikevičius / nuotr. „Scanpix“ ir 15min

„Fenerbahče“ prezidentas Ali Kočas davė interviu „Anadolu“ naujienų agentūrai, kuriai papasakojo ir apie nepavykusias derybas su Ž.Obradovičiumi, ir apie dėliojamus kito sezono planus.

„Mes turėjome daug susitikimų su treneriu dar sezono metu, tačiau nusprendėme palikti naujo kontrakto klausimą tarpsezoniui. Sezono pabaigoje sudėliojome mokėjimus visai komandai ir sėdome prie stalo su treneriu, – apie pokalbius su Ž.Obradovičiumi kalbėjo A.Kočas. – Kai tik buvo vėl atvertos sienos po koronaviruso sąstingio, treneris atvyko į Stambulą.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Željko Obradovičius
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Željko Obradovičius

Užvirė tikrai karštos diskusijos. Nors mes kai kada vėlavome su mokėjimais dėl problemų sezono metu, mes pažadėjome, kad, sumažinus biudžetą, atidėliojimų nebus.

Kai dėliojome dabartinę sudėtį, mes sutarėme, kad tai darysime atsižvelgdami į trenerio reikalavimus. Jis pasidalino savo mintimis ir pasakė, kad, pakalbėjęs su šeima, praneš apie savo sprendimą.

Vėliau treneris mus informavo apie savo galutinį sprendimą, atsiuntė laišką ir pareiškė, jog netreniruos jokios komandos vieną sezoną. Mes gerbiame jo pasirinkimą, nors tai labai mus visus nuliūdino.“

Mes gerbiame jo pasirinkimą, nors tai labai mus visus nuliūdino

Tuomet „Fenerbahče“ vadovas prakalbo apie sunkią misiją surasti pamainą Ž.Obradovičiui.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ali Kočas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ali Kočas

Primename, kad Turkijos ir Graikijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog Stambulo klubas nusitaikė į Šarūną Jasikevičių ir jį laiko savo prioritetu. Derybos vyksta, bet Šaro išvykimu į Turkiją kol kas abejojama.

„Gyvenimas tęsiasi, – samprotavo A.Kočas. – Esant dabartinei situacijai, turime priimti pačius logiškiausius sprendimus ir ta padaryti kuo greičiau, atsižvelgdami į esamą realybę ir tikslus. Naują trenerį ir jo štabą mes paskelbsime per mėnesį.“

„Fenerbahče“ prezidentas neslėpė, kad kitą sezoną klubo biudžetas trauksis.

Naują trenerį ir jo štabą mes paskelbsime per mėnesį

„Žinome, kad dalis bendruomenės gali į tai neigiamai sureaguoti, tačiau privalome atsakingai žiūrėti į „Fenerbahče“ ateitį ir priimti racionalius sprendimus. Kai klubo situacija pagerės, biudžeto dydis galės būti atstatytas“, – teigė A.Kočas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius