Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 21

Šaras apie papildomą motyvaciją Kaune: „Tai, kas vyksta su „Žalgiriu“, yra labai gražu“

Tik nusileidęs Kauno oro uoste po emocingos išvykos į Tel Avivą Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius jau rezgė planus, kaip penktadienį namuose reiks stabdyti Stambulo „Daruššafaka“ ekipą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Privačiu lėktuvu iš Izraelio grįžę žalgiriečiai turės kiek daugiau nei parą pasirengti akistatai su Eurolygos autsaideriais ir siekti ketvirtos pergalės iš eilės. Tai bus paskutinės Eurolygos reguliariojo sezono rungtynės „Žalgirio“ arenoje, kuri ir vėl bus sausakimša.

„Varžovas labai atletiškas, gerai kovojantis dėl kamuolių, greitai bėgantis į greitą puolimą. Jie tikrai pavojingi ir tai parodė jų vakarykštės rungtynės su „Chimki“. Galbūt kažkiek nepastovūs. Jie daug rungtynių pralaimėjo paskutinėmis minutėmis. Kaip visada, svarbiausia yra žiūrėti į save. Manau, kad turime atiduoti duoklę žiūrovams, nes kas vyksta šiais metais su „Žalgiriu“ yra labai gražu. Visi tie bilietų išpirkimai iš anksto yra vienas smagesnių dalykų šį sezoną. Norėtųsi jiems padovanoti pergalę, kurios ir mums patiems reikia“, – oro uoste kalbėjo Šaras.

Stambule šį sezoną „Žalgiris“ 75:71 palaužė „Daruššafaka“ ekipą.

„Daugmaž tas pats, bet dabar jie turi daugiau opcijų, nes tada treneris dar buvo kątik paskirtas. Jie žaidžia atvirą krepšinį, daug improvizuoja, bet daug kas laikosi ant gynėjų. Michaelas Ericas su aukštaūgiais bando užsiimti gerą poziciją po krepšiu, bet vis tiek visam paradui vadovauja gynėjai. Jie turi įdomių, jaunų turkų žaidėjų, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį“, – apie pokyčius po pirmos akistatos kalbėjo kauniečių treneris.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Aaronas White'as ir Thomas Walkupas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Aaronas White'as ir Thomas Walkupas

Po dvyliktos pergalės Eurolygoje prieš Tel Avivo „Maccabi“ Kauno klubas pakilo į dešimtąją vietą ir tęsia įtemptą kovą dėl vietos atkrintamosiose.

Stambulo klubas šį sezoną yra iškovojęs tik keturias pergales ir yra paskutinėje vietoje.

Jeigu „Žalgiris“ pralaimėtų rungtynes su „Daruššafaka“, o Pirėjo „Olympiakos“ laimėtų prieš Las Palmaso „Gran Canaria“, žalgiriečiai netektų šansų patekti į kitą etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius