Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 13

Šaras nusižiūrėjo žalgirietį: „Barca“ svarsto laisvą vietą užpildyti J.Landale'u

Stambulo „Fenerbahče“ centrą Janą Vesely nusižiūrėjusi „Barcelona“ ir naujas jos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius turi ir alternatyvų variantą čekui. Ispanijos žiniasklaida praneša, kad katalonai taikosi į Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėją Jocką Landale'ą.
Jock Landale
Jock Landale / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Mundo Deportivo“ žurnalisto Jose Ignacio Hugueto teigimu, J.Vesely greičiausiai liks Stambule, o tokiu atveju J.Landale'as gali tapti pagrindiniu „Barca“ taikiniu.

Tiesa, priduriama, kad tarp katalonų nusižiūrėtų žaidėjų yra ir Ekpe Udoh. 2017 m. su „Fenerbahče“ Eurolygos čempionu tapęs krepšininkas pernai žaidė Kinijoje, o šiuo metu rengiasi NBA Vasaros lygai su „Golden State Warriors“ komanda.

Į kitą Atlanto pusę vis dar žvalgosi ir J.Landale'as. 15min žurnalistas Donatas Urbonas jau rašė apie tai, kad 24 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas aktyviai tikrina savo vertę NBA rinkoje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jackas Landale'as, Zachas Leday
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jackas Landale'as, Zachas Leday

Jį su „Žalgiriu“ saisto dar vienerių metų sutartis ir maždaug 300 tūkst. eurų išpirka. Tiesa, gali būti, kad Lietuvos čempionai palengvintų aukštaūgio išvykimo į NBA sąlygas.

Kol kas J.Landale'as NBA svarstomas taip pat daugiau kaip dvišalės sutarties žaidėjas, bet, 15min žiniomis, „Žalgiris“ strateguoja lyg ruoštųsi australo išvykimui.

J.Landale'as praėjusiame Eurolygos sezone per 21 minutę įmesdavo vid. po 11 taškų (64,6 proc. dvit., 30,2 proc. trit.), sugriebdavo 4,4 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 10,4 naudingumo balo.

VIDEO: „urBONUSas“: milijono vertas Kazys ir kodėl „Žalgiriui“ netiko D.Adomaitis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius