-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 13 /18:08

Saulius Štombergas apie mačą su „Brose Baskets“: „Pergalė mums būtų žingsnis į „Top 16“

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ namuose žais penktąsias Eurolygos B grupės rungtynes. Trenerio Sauliaus Štombergo teigimu, nuo jų baigties gali priklausyti kauniečių galimybės patekti į „Top 16“ etapą.
Saulius Štombergas
Saulius Štombergas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žalgirio“ varžovais bus Bambergo „Brose Baskets“ ekipa, Eurolygoje turinti du pralaimėjimus ir dvi pergales. Kauniečiai kol kas yra laimėję tik kartą ir užima penktą vietą, vokiečiai žengia laipteliu aukščiau.

Iki šiol tarpusavio dvikovose žalgiriečiai Bambergo ekipą yra nugalėję visus šešis kartus.

„Sunkiai dirbame, rengiamės ir rytoj tikimės laimėti, nes mums šios rungtynės yra labai svarbios ir gali daug ką lemti. Mums pergalė būtų svarbesnė, nes būtų didelis žingsnis į „Top 16“, – sakė S.Štombergas.

Jis nelinkęs sutikti su tais, kurie sako, kad „Brose Baskets“ po praėjusio sezono yra susilpnėjusi ir nesunkiai įveikiama. 

„Ir mes nesame sustiprėję, turime savų nuostolių. Komanda, kuri atvažiuoja, žinoma, taip pat ruošiasi šioms rungtynėms. Jie yra mums daug kartų pralaimėję, todėl tai jiems bus proga įkąsti mums mūsų arenoje.  

Varžovai rungtyniauja solidžiai, yra susižaidę, gerai skaito žaidimą, turi daug gerų žaidėjų ir trenerį, todėl mums bus nelengva. Labai tikimės savo sirgalių paramos. Rytoj laimės charakteris“, – svarstė kauniečių treneris.

Jis būsimą mačą pavadino „rungtynėmis su svarmeniu“. „Aš prie tokių esu pripratęs ir labai laukiu. Tokiose įdomiau žaisti. Ir kaip treneris pirmą kartą tokioms vadovausiu. Gal įtampa labiau slėgs jaunus žaidėjus“, – sakė S.Štombergas.

Vytenis Lipkevičius
Vytenis Lipkevičius

V.Lipkevičius: „Žinome raktą į pergalę“

„Mums nesvarbių rungtynių nėra. Bambergo komanda žaidžia gerai ir yra tiesioginis konkurentas kovojant dėl patekimo į „Top 16“. Bandysime eiti žaisti ir laimėti, tikimės, kad salė bus pilna žiūrovų.

Vokiečių ekipos sudėtis jau daug metų beveik nesikeičia, jie turi keletą labai pajėgių žaidėjų. Vienas jų – Antonas Gavelis, aplink kurį sukasi visas žaidimas, Casey Jacobsenas gera snaiperis. Bandysime šituos žaidėjus sustabdyti ir tai bus mūsų raktas į pergalę“, - būsimas rungtynes analizavo „Žalgirio“ gynėjas Vytenis Lipkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius