Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 02

Suspenduotas Mike'as Jamesas kraunasi lagaminus namo

Mike'as Jamesas kraunasi lagaminus namo. Maskvos CSKA suspenduotas amerikietis šeštadienį grįš į Jungtines Amerikos Valstijas, šaltiniai praneša 15min ir „Sportando“ redaktoriui Emiliano Carchia.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / Euroleague.net nuotr.

Tai dar nereiškia, kad CSKA jau atsikrato savo rezultatyviausio žaidėjo. 30-metis su Maskvos klubu turi dar dvejus metus galiojantį kontraktą. Tiesa, CSKA bosas Andrejus Vatutinas artimiausiu metu ketina susitikti su M.Jameso agentu ir rasti kompromisinį variantą, kaip reikėtų spręsti legionieriaus ateitį Maskvos ekipoje.

M.Jamesas šį sezoną nebeužsivilks CSKA marškinėlių po konflikto su Dimitriu Itoudžiu.

Savaitgalį VTB lygos rungtynėse su Kazanės UNIKS amerikietis užsitraukė trenerio nemalonę ir po trijų minučių ant parketo ant jo daugiau nebepasirodė.

50-metis graikas po pergalės prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ (86:74) patvirtino, kad M.Jamesas CSKA marškinėlių šį sezoną nebevilkės ir pasiruošė specialų pasisakymą, kurį spaudos konferencijoje skaitė iš lapo.

„Tai buvo mano asmeninis sprendimas, nes nusprendžiau eiti į karą drauge su tais žaidėjais ir personalu, kurie yra pasiruošę kautis dėl šios komandos. Žaidėjais, kurie yra pasiruošę gerbti savo komandos draugus, komandą vertina labiau už save. Taip pat tais, kurie reprezentuoja vertę klubo, kurį aš treniruoju.

Jei norime būti čempionais, turime būti čempionais visur. Jei norime laimėti Eurolygos titulą ir būti viršūnėje bei rodyti pavyzdį sirgaliams ir savo vaikams, mums reikia turėti žaidėjų grupę, kuri gerbia vienas kitą bei patį žaidimą. Žaidėjais, kurie galvoja ne tik apie save, bet ir visus kitus. Taip yra laimimi titulai, – perskaitė D.Itoudis. – Jei elgčiausi kitaip, negalėčiau pažiūrėti auklėtiniams į akis ir pasakyti, kad nieko nevyksta. Turiu žiūrėti jiems į akis ir sakyti tiesą, nes jie puikiai supranta mūsų tikslą.“

Antrąjį sezoną Maskvoje žaidžiantis M.Jamesas vidutiniškai rinko po 19,3 taško, 3,1 atkovoto kamuolio, 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir 19,7 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius