Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 30

Taktinę kovą atkrintamosiose pabrėžęs A.Trinchieri: „Tai lyg šachmatai“

Penktadienio vakarą Miuncheno „Bayern“ ir Milano „Olimpia“ komandos susikibs ketvirtąjį kartą Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Prie sienos yra priremtas Bavarijos klubas, bet ramiai jaustis negali ir italų „krepšinio profesorius“ Ettore Messina.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / Euroleague.net

Pirmąsias dvejas ketvirtfinalio serijos rungtynes Italijoje laimėjo Milano „Olimpia“.

Zachas LeDay su sirena iš po Miuncheno „Bayern“ nosies nugvelbė pergalę pirmajame susitikime, tuo metu antrosios rungtynės buvo pažymėtos Bavarijos klubo vyriausiojo trenerio Andrea Trinchieri išvarymu iš aikštės.

Šio sezono Eurolygos pelene vadinama „Bayern“ atsitiesė trečiajame susitikime namuose. Tai buvo pirmoji Vokietijos klubų pergalė Eurolygos atkrintamųjų istorijoje, prie kurios labiausiai prisidėjo 26 taškus pelnęs Vladimiras Lučičius.

„Atkrintamųjų serijose visada reikia prisitaikyti. Mes pakeitėme keletą dalykų, jie irgi kažką pakeis. Mes turime vytis varžovus, nes pralaimėjome pirmąsias dvejas serijos rungtynes. Tai lyg šachmatai. Jie atliko pirmuosius du ėjimus, tuomet mes padarėme savąjį ėjimą, o bandysime pridėti ir antrąjį. Šias rungtynes nulems atsidavimas tikslui – ką daryti, kaip daryti ir prieš ką daryti“, – aiškino A.Trinchieri.

Ketvirtasis serijos mūšis – penktadienį 21.45 val. Lietuvos laiku. Jei reikės penktojo mačo, jis Milane vyks antradienį 21.45 val.

„Kiekvienos rungtynės prieš „Bayern“ yra labai fiziškos, todėl atkovoti kamuoliai yra labai svarbūs. Ties šiuo aspektu turime žengti labai didelį žingsnį į priekį. Kol kas rungtynių nugalėtojus šioje serijoje nulemia vis kitas žaidėjas. Kaip dažnai darėme sezono metu, mes norime žaidimo pamatą statyti ties darna ir pagalba vienas kitam. Esu beveik įsitikinęs, kad tai išpildysime artėjančiame mače“, – sakė Ettore Messina.

Šios poros nugalėtojas Eurolygos pusfinalyje susikibs su „Barcelona“ ir Milano „Olimpia“ poros nugalėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius