Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 26

Thomas Heurtelis paleido užuominą dėl Šarūno Jasikevičiaus

Prancūzijos krepšinio rinktinės ir Vilerbano ASVEL įžaidėjas Thomas Heurtelis praskleidė šydą savo skandalingo išsiskyrimo su „Barcelona“ istorijoje, bet iki galo visko nepasakė.

Per interviu RMC Sport radijui Th.Heurtelis užuominomis atsakė į klausimą apie keistą situaciją Barselonos klube, kuriam jis atstovavo nuo 2017 metų, bet praėjusią žiemą tapo nepageidaujamu komandoje.

„Jūs turėsite visą įvykių versiją, kai sezonas baigsis. Iki tol teisiškai aš negaliu šnekėti. Įvykių esmė nebuvo Nickas Calathesas ar kiti komandos lyderiai.

Daugiausia atsakomybės dėl mano neįtraukimo į žaidimą tenka vadovybei ir treneriui. Manau, kad jie nenorėjo manęs nuo pat sezono pradžios, – sakė 189 cm ūgio gynėjas. – Galbūt ir dėl ekonominių priežasčių jie negalėjo išsiskirti su manimi, tad stengėsi, kad neturėčiau palaikymo komandoje.“

„Scanpix“ nuotr./Thomas Heurtelis
„Scanpix“ nuotr./Thomas Heurtelis

Ketvirtą sezoną Barselonoje pernai rudenį pasitikęs Th.Heurtelis buvo tapęs atsarginiu žaidėju ekipoje, kai vasarą prie „Barcelona“ vairo stojo Šarūnas Jasikevičius, o iš Atėnų „Panathinaikos“ persikėlė kitas atakų rengėjas Nickas Calathesas.

Th.Heurtelio rezultatyvumas šį sezoną Eurolygoje krito kelis kartus ir siekė tik 2,9 taško ir 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Gruodį jis turėjo būti išmainytas į „Fenerbahče“ įžaidėją Leo Westermanną, bet sandoris įvyko tik iš dalies. L.Westermannas persikėlė į Barseloną, o Th.Heurtelis Stambule neliko, kai pasklido gandas, esą jis susitarė pereiti ne į „Fenerbahče“, o į Madrido „Real“.

Barselonos klubo vadovams supykus, 31 metų prancūzas buvo neįleistas į komandos lėktuvą Stambule, o paskui atskirtas nuo bendražygių.

VIDEO: Tautvydas Sabonis – apie tabu temas šeimoje, brolio šėlsmą NBA ir palaimą dirbti „Žalgiryje“

Kai po gero mėnesio Th.Heurtelis nutraukė sutartį su „Barcelona“, netrukus jis sukirto rankomis su Vilerbano ASVEL.

Ispanijos žiniasklaida rašė, kad prancūzas yra sutaręs dėl kontrakto kitam sezonui su Madrido „Real“, o Prancūzijos lygoje per pirmąsias ketverias rungtynes ASVEL pelnė po 16,5 taško ir atliko po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius