-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 25

Traumų viruso neapsikentęs S.Pešičius kaltino žaidėjų asociaciją bei pasaulio taurę

„Barcelona“ skina pergales Eurolygoje, tačiau Katalonijos ekipos strategas Svetislavas Pešičius po rungtynių su Belgrado „Crvena Zvezda“ džiaugsmu netryško. To priežastis – daugybė traumuotų žaidėjų komandoje.
Svetislavas Pešičius
Svetislavas Pešičius / Euroleague.net nuotr.

70-metis specialistas kritikos strėles nutaikė tiek į pasaulio čempionatą, tiek į Eurolygos žaidėjų asociaciją bei jos vadovą Bostjaną Nachbarą.

„Praktiškai visi mūsų žaidėjai, kurie dalyvavo pasaulio čempionate, yra traumuoti, – sakė S.Pešičius. – Aš jų nesutraumavau, jie patys tai sau padarė dalyvaudami taurėje. Jie žaidė pasaulio čempionate, o su komanda nesitreniravo, o kai tu nesitreniruoji...

B.Nachbaras kuria naujas taisykles, pagal kurias pasiruošimas sezonui turi prasidėti rugpjūčio 24-ąją. Jis nėra normalus vaikinas. Jis nesupranta, kad mes esame Europoje, o ne NBA. Dažniausiai iš NBA imame dalykus, kurie nėra geri, net apie tai nepagalvodami.“

„Barcelona“ ekipai šiuo metu padėti negali penki žaidėjai: Malcolmas Delaney, Thomasas Heurtelis, Kevinas Pangosas, Pau Ribas bei Victoras Claveras. Pastarieji trys rungtyniavo pasaulio taurėje, o T.Heurtelis traumą patyrė dar per pasiruošimą.

„Įsivaizduokite, B.Nachbaras prašo, kad pasiruošimą sezonui pradėtume rugpjūčio 24-ąją, nors Ispanijos Supertaurė prasideda 21-ąją dieną. Sezonas prasideda paskutinę rugsėjo savaitę. Jis sako, kad keturių savaičių pakanka pasiruošti sezonui, kuris trunka 10 mėnesių. Jis nenormalus“, – įtūžį liejo „Barcelona“ vairininkas.

Patyręs specialistas negailėjo pastabų Eurolygos žaidėjų asociacijai.

„Tai įprastas dalykas tarp Europos komandų, kurios išleido žaidėjus į pasaulio čempionatą. Visi traumuoti, – sakė S.Pešičius. – Nesuprantu, kodėl tie žmonės neklausia nuomonės tų, kurie kažką supranta. Kai aš kažko nesuprantu, aš paklausiu. Jiems treniruotės nerūpi, jie galvoja, kad tiesiog nusiperki žaidėją ir laimi. Tau reikia paruošti žaidėją, jam reikia treniruotis. Galbūt treniruotės neturėtų vykti išvis? Žinome viską, bet nieko apie treniruotes.

Šios traumos turi priežastį, o tai nėra geras dalykas krepšiniui Europoje.“

„Barcelona“ žvaigždynas jau greitai atvyks į Kauną. Dvikova tarp „Žalgirio“ ir Katalonijos ekipos vyks lapkričio 8-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius