Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 17

Tuščioje OAKA arenoje – apmaudi „Fenerbahče“ nesėkmė: paskandino užminta linija

Rungtynėse prieš amžiną priešą Pirėjo „Olympiakos“ nusidėję Atėnų „Panathinaikos“ (9-5) sirgaliai negavo progos išvysti puikios savo komandos pergalės. Ricko Pitino auklėtiniai tuščioje OAKA arenoje dramatiškai nugalėjo ir toliau stringančią Stambulo „Fenerbahče“ (5-9) komandą – 81:78 (22:21, 20:25, 23:11, 16:23).
Nickas Calathesas
Nickas Calathesas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

PAO ketvirtajame kėlinyje likus daugiau nei 6 minutėms dar komfortabiliai pirmavo (74:61), bet „Fenerbahče“ sugebėjo rungtynėse sukurti paskutinių sekundžių dramą.

Likus 18 sek. Jimmeris Fredette'as pataikė tik vieną baudos metimą, o kitoje aikštės pusėje abu realizavęs Kostas Sloukas priartino svečius iš Turkijos iki 1 taško – 76:77.

Kamuolys „Panathinaikos“ atakos metu vėl atsidūrė J.Fredette'o rankose, o snaiperis šįkart neklydo, likus žaisti 9 sek. suteikdamas savo komandai 3 taškų persvarą – 79:76.

Pertraukėlės paprašęs Željko Obradovičius paruošė derinį, o jį „Fenerbahče“ išpildė tobulai – Nando De Colo pataikė iš toli ir, atrodė, išlygino rezultatą.

Vis dėlto teisėjams darsyk peržiūrėjus epizodą paaiškėjo, kad prancūzas mesdamas užmynė liniją ir buvo įskaityti tik 2 taškai. Dėl to „Fenerbahče“ ne išlygino, o tik sušvelnino rezultatą – 78:79.

Per likusias 5,7 sek. svečiai dar spėjo prasižengti, o J.Fredette'ui vėl sumetus baudų metimus N.De Colo dar sykį atakavo iš toli, bet šįsyk kamuolys tikslo nepasiekė ir „Fenerbahče“ apmaudžiai patyrė nesėkmę – jau 9-ąją šiame sezone.

Rungtynės OAKA arenoje vyko prie tuščių tribūnų – dėl „Panathinaikos“ sirgalių pažeidimų mače su „Olympiakos“, Eurolyga skyrė Atėnų klubui griežtas sankcijas.

„Panathinaikos“: Jimmeris Fredette'as 22 (10/11 baud.), Nickas Calathesas 15 (6 atk. kam. 8 rez. perd.), DeShaunas Thomasas 13, Georgios Papagiannis 10.

„Fenerbahče“: Kostas Sloukas 15 (8 rez. perd.), Nando De Colo 13, Joffrey Lauvergne'as 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius