-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 12 20

„urBONUSas“: A.Jasilionis – R.Kurtinaičio pamokos ir bemiegės naktys Rusijoje

Aurimas Jasilionis iki dabar puikiai atsimena tą lemtingą skambutį, kuris prieš 11 mėnesių pakeitė jo gyvenimą. Prie „Chimki“ vairo stojęs Rimas Kurtinaitis panoro matyti šį 37-erių specialistą savo štabe. Išskyrus „Žalgirį“, Maskvos priemiesčio klubas dabar turi lietuviškiausią trenerių štabą Eurolygoje su net 5 lietuviais. Kaip dirba nepailstantis nemiegančio Rimo Kurtinaičio klubo darbas – A.Jasilionio pasakojimas 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Aurimas Jasilionis gavo neeilinę galimybę Eurolygoje
Aurimas Jasilionis gavo neeilinę galimybę Eurolygoje / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Aurimas Jasilionis prie Chimkų komandos prisijungė 2019-ųjų vasarį.

Prieš tai R.Kurtinaitis į pagalbą pakvietė Robertą Kuncaitį, o vos tik išsikovojo vietą žaisti Eurolygoje dar metams, štabą papildė savo sūnumi Giedriumi Kurtinaičiu ir fizinio rengimo treneriu Evaldu Kandratavičiumi.

Ką reiškia dirbti R.Kurtinaičio trenerių štabe Eurolygoje ir apie vingiuotą kelionę iki šių pareigų – pokalbis su A.Jasilioniu.

„urBONUSas“ su A.Jasilioniu apie: R.Kurtinaičio skambutį, kurį atsimena iki šiol (02:03); neišsenkančią R.Kurtinaičio energiją ir neįkainojamas pamokas (05:15); lietuvių vaidmenį Chimkuose (07:52); kodėl tas pačias rungtynes žiūri tris kartus (10:00); įdomiausias ir sunkiausiai analizuojamas Eurolygos komandas (14:05); kodėl nesunku prieiti prie A.Švedo (18:35); kodėl kolega G.Kurtinaitis dar nematė Maskvos (22:00); kas buvo A.Jasilionis iki „Chimki“ (22:45); karjerą NKL trenerio akimis (25:30); kas atvedė į treniravimo kelią (31:41); vingiuotą karjerą ir galutinę jos stotelę (34:45).

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius