Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 26

„urBONUSas“: geriausi ir blogiausi „Žalgirio“ pirkiniai Šaro eroje

Alexas Perezas tapo trečiuoju žaidėju, Šarūno Jasikevičiaus eroje palikusiu Kauno komandą sezono metu. Ar tai buvo blogiausias Kauno „Žalgirio“ pirkinys Šaro eroje? Kurie „Žalgirio“ pirkiniai buvo patys geriausi? Apie tai – diskusija 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
„urBONUSe“ – diskusija apie geriausius ir labiausiai nuvylusius „Žalgirio“ pirkinius
„urBONUSe“ – diskusija apie geriausius ir labiausiai nuvylusius „Žalgirio“ pirkinius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Koks buvo geriausių „Žalgirio“ pirkinių penketukas prie Š.Jasikevičiaus?

Kiek uždirbo ir kokius algų šuolius vėliau padarė „Žalgirio“ krepšininkai?

Kuris „Žalgirio“ pirkinys nuvylė labiausiai?

Kaip vertinti Antano Kavaliausko karjerą Kaune?

15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – Eurolyga.lt žurnalistų Donato Urbono ir Roko Pakėno įžvalgos.

„urBONUSas“ apie: Kauno „Žalgirio“ komplektacijos gebėjimus (02:50); diskusiją dėl geriausio „Žalgirio“ pirkinio (07:30); V.Micičiaus įvertinimo komplikuotumą (18:35); K.Pangoso ir B.Davieso algų šuolius „Žalgiryje“ ir Eurolygoje (24:45); M.Grigonio unikalumą „Žalgirio“ pirkinių sąraše (28:15); krūvą „Žalgirio“ žaidėjų iš „pilkosios masės“ ir jų atlyginimus (31:52); A.Toupane'ą ir jo mentalitetą, kuris netiko „Žalgiriui“ (35:45); Th.Walkupo fenomeną (46:50); labiausiai nuvylusį „Žalgirio“ pirkinį (50:35); A.Kavaliausko klaustuką (58:45); klausytojų klausimus apie tylenį L.Lekavičių, stringantį N.Hayesą ir įsimintiniausius interviu (1:07:50).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius