Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 10

V.Micičiui – ir Eurolygos žaidėjų įvertinimas: išrinko naudingiausiu žaidėju

Vasilije Micičius sulaukė oficialaus Eurolygos naudingiausio sezono žaidėjo apdovanojimo, o dabar serbą pasiekė ir malonus kolegų įvertinimas. Stambulo „Anadolu Efes“ klubą į Eurolygos viršūnę atvedusį krepšininką MVP išrinko ir Eurolygos žaidėjų asociacija (ELPA).
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Euroleague.net

Buvęs žalgirietis tapo pirmųjų ELPA apdovanojimų laureatu.

Kaip įvardinta oficialiame pranešime, V.Micičius įvertintas kaip geriausiai individualiai pasirodęs ir didžiausią įtaką savo komandos sėkmei turėjęs krepšininkas.

V.Micičius per sezoną sužaidė 40 rungtynių, kuriose vidutiniškai pelnė po 16,7 taško, atliko po 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 17,5 naudingumo balo.

Ypač įspūdingai jis rungtyniavo finalo ketverte – vid. 25 taškai, 5,5 rez. perd. ir 27 naudingumo balai.

„Scanpix“ nuotr./Vasilije Micičius
„Scanpix“ nuotr./Vasilije Micičius

V.Micičius prisijungė prie kitų ELPA apdovanojimų laureatų. Jau anksčiau skelbėme, kad žaidėjai geriausiu jaunuoju Eurolygos krepšininku išrinko Kauno „Žalgirio“ gynėją Roką Jokubaitį.

Už sąžiningą žaidimą buvo įvertintas „Barcelona“ gynėjas Nickas Calathesas, geriausiu naujoku pripažintas Stambulo „Fenerbahče“ amerikietis Dyshawnas Pierre'as, gerbiamiausiu žaidėju tapo Milano „Olimpia“ veteranas Kyle'as Hinesas, geriausiu atsarginiu – Maskvos CSKA puolėjas Willas Clyburnas, labiausiai patobulėjusiu krepšininku pripažintas Vitorijos „Baskonia“ aukštaūgis Achille Polonara, geriausiai lemiamomis akimirkomis žaidžiančiu krepšininku Eurolygos žaidėjai išrinko „Barca“ gynėją Cory Higginso, o geriausiai besiginančio prizas atiteko Madrido „Real“ bokštui Walteriui Tavaresui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius