Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 20

„Valencia“ treneris piktas kaip E.Atamanas: „Žalgirio“ sirgaliai – nesąžiningas pranašumas

„Valencia“ komandos treneris Jaume Ponsarnau nėra patenkintas faktu, kad Kauno „Žalgirį“ ketvirtadienio Eurolygos rungtynėse palaikys tūkstančiai sirgalių.
Jaume Ponsarnau
Jaume Ponsarnau / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Valensijoje rungtynes daugiausiai gali stebėti vos 400 žmonių, o štai Kaune praėjusią savaitę į areną sugužėjo net 5011, nors ir tai dar nėra lubos.

„Tiesa tokia, kad tai nėra sąžininga, tačiau turime priimti šią nelygybę. Tai dalis gyvenimo, kurį turime gyventi. Tai neturi būti mūsų galvose. Turime matyti pozityvo, kai žaidžiame arenoje su penkiais tūkstančiais žmonių“, – sakė J.Ponsarnau spaudos konferencijoje.

Praėjusią savaitę Kaune kritęs Stambulo „Anadolu Efes“ treneris Erginas Atamanas kalbėjo panašiai: „Aš manau, kad tai yra nesąžininga, nes mes žaidžiame tuščioje arenoje, kai kiti gali žaisti su žiūrovais. Mes žaidžiame tame pačiame turnyre, bet be sirgalių, o kitos komandos jaučia sirgalių užnugarį. Kai kurios šalys neleido komandoms liepos pabaigoje žaisti lemiamame Eurolygos „burbule“, nors situacija Europoje tuomet buvo aiškesnė. Nekalbu apie Lietuvą. Bet dabar Kaune mes žaidžiame prie sirgalių, nors situacija yra blogesnė. Noriu paklausti Turkijos valdžios, kodėl tokioje pačioje situacijoje mes žaidžiame be sirgalių? Kas vyksta? Noriu apie tai paklausti Eurolygos, kodėl pernai turnyras buvo nutrauktas, o šiemet komandoms sąlygos nėra vienodos? Sveikinu jus, atmosfera šiandien buvo puiki, bet jei žaidžiame tame pačiame turnyre, turime žaisti tomis pačiomis sąžiningomis sąlygomis.“

J.Ponsarnau išreiškė pagarbą „Žalgiriui“, kuris vis dar nėra pralaimėjęs šiame Eurolygos sezone.

„Jie žaidžia labai gerai, labai savimi pasitiki, turi pranašumų, kurių neturime mes, ypač atakoje“, – kalbėjo Valensijos ekipos strategas.

„Žalgiris“ su „Valencia“ susigrums ketvirtadienį, rungtynių pradžia – 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius