Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 23

Z.Mitrovičiaus atsakas ASVEL klubui: padėka aistruoliams ir kritika T.Parkeriui

Zvezdanas Mitrovičius paliks Vilerbano ASVEL, tačiau ne taip, kaip daugelis galėjo įsivaizduoti. Krepšinio aistruoliai tikėjosi, kad juodkalnietis iš komandos pasitrauks tik sulaukęs pelningesnio pasiūlymo iš kitų ekipų, tačiau galiausiai pats Tony Parkerio valdomas klubas netikėtai su treneriu atsisveikino dėl „grubaus taisyklių pažeidimo“.
Zvezdanas Mitrovičius
Zvezdanas Mitrovičius / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Savo nuomonę šiuo klausimu išdėsčius Tony Parkeriui, netrukus savo atsaką pateikė ir Zvezdanas Mitrovičius, kurio pranešimu pasidalijo jo advokatas.

„Juodkalnijoje esantis Z.Mitrovičius yra be galo dėkingas žaidėjams, personalo darbuotojams ir treneriams, kurie viso bendradarbiavimo metu rodė pagarbą. Treneris buvo labai sujaudintas gausybės komandos aistruolių žinučių socialiniuose tinkluose tiek atsitikus šiam įvykiui, tiek ir prieš jį.

Apie atleidimo metodus ir pasekmes bus galima kalbėti labai daug, tačiau dabar yra ne laikas ir ne vieta. Aišku tik viena – klubo prezidento argumentai, kodėl Z.Mitrovičius yra atleistas, įtikina jį patį ir jo aplinkos žmones.

Šis galutinai nepagrįstas komandos ėjimas šokiravo ne tik trenerį, bet ir visą krepšinio pasaulį“, – rašoma trenerio advokato laiške.

„Scanpix“ nuotr./Tony Parkeris
„Scanpix“ nuotr./Tony Parkeris

„Vyksta procedūros, todėl dabar negaliu leistis į detales. Bet akivaizdu, kad tai nesusiję su sportiniais rezultatais, – „L'Equipe“ sakė T.Parkeris. – Jeigu dirbi ASVEL, turi suprasti, kam atstovauji ir reprezentuoti klubo vertybes. Rezultatai čia nėra viskas. Bet tam tikros ribos buvo peržengtos. Mes apie tai kalbėjomės derėdamiesi dėl kontrakto, ko jis turėjo laikytis. Deja, jis to negerbė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius