Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 22

Žaidėjų turguje solidžiai padirbėjusi „Baskonia“ laukia Roko Giedraičio sprendimo

2021-2022 metų Vitorijos „Baskonia“ sezono paveiksle vienintelis nežinomasis yra lietuvis Rokas Giedraitis, esantis ir NBA klubų akiratyje. Sprendimą dėl ateities 28-erių metų 200 cm ūgio snaiperis ketina priimti per artimiausias dvi savaites, skelbia baskų klubą apžvelgiantis tinklalapis „elcorreo.com“.

Žurnalistas Ivanas Benito praneša, jog Vitorijos „Baskonia“ ruošiasi abiem scenarijams – kitą sezoną pradėti ir su Roku Giedraičiu sudėtyje, ir be jo.

Stipriausios planetos lygos klubų radare esantis lietuvis norėtų išpildyti NBA svajonę, bet konkrečių pasiūlymų dar nėra, o jų laukti jis ketina dar dvi savaites.

R.Giedraitis praėjusią vasarą sudarė trejų metų sutartį su „Baskonia“, tačiau kiekvieną vasarą už atitinkamą išpirką jis gali pakelti sparnus į NBA ar didesnį Europos klubą.

Praėjusiame Eurolygos sezone iš Tauragės kilęs puolėjas per 29 minutes pelnė po 12,7 taško (54,7 proc. dvit., 40,5 proc. trit., 82,4 proc. baud.), atkovojo po 3 ir perėmė po 1,1 kamuolio, atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo po 12,9 naudingumo balo.

Ispanijos lygoje – 13,3 taško (57,9 proc. dvit., 35,4 proc. trit., 82,2 proc. baud.), 3,4 sugriebto atšokusio kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 13,7 naudingumo balo per 30 minučių ant parketo.

Šią vasarą "Baskonia" jau įsigijo gynėjus Wade'ą Baldwiną, Jaysoną Grangerį ir Vanją Marinkovičių ir puolėjus Simone Fontecchio bei Mattą Costello.

VIDEO: PIKENROLAS. Marijonas Petravičius – apie auksinį „Rytą“, keistą ligą ir gyvenimą Amerikoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius