Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 06

„Žalgirį“ dominęs įžaidėjas pasirašė sutartį su trijų lietuvių klubu

Krasnodaro „Lokomotiv“, kuriam atstovauja du Lietuvos krepšininkai, sulaukė pastiprinimo – Rusijos klubas pasirašė sutartį su Nigelu Williamsu-Gossu.
Nigelas Williamsas-Gossas praėjusį sezoną žaidė „Utah Jazz“.
Nigelas Williamsas-Gossas praėjusį sezoną žaidė „Utah Jazz“. / „Scanpix“ nuotr.

26 metų amerikietis profesionalo karjerą pradėjo Serbijoje 2017 metais, kur Belgrado „Partizan“ rinko po 16,9 taško bei 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Po to sezono N.W.Gossas sudomino Kauno „Žalgirį“, bet galiausiai jis perėjo į Pirėjo „Olympiakos“, kur Eurolygoje pelnė po 9,2 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną gynėjas sužaidė 10 rungtynių NBA klube „Utah Jazz“, bet daugiau laiko rungtyniavo G lygoje, „Salt Lake City Stars“ gretose.

„Scanpix“ nuotr./Nigelas Williamsas-Gossas praėjusį sezoną žaidė „Utah Jazz“.
„Scanpix“ nuotr./Nigelas Williamsas-Gossas praėjusį sezoną žaidė „Utah Jazz“.

Dabar jis papildė „Lokomotiv“ komandą, kuriame žaidžia Mantas Kalnietis ir Mindaugas Kuzminskas, o klubo viceprezidento pareigas eina Ginas Rutkauskas.

„Nigelas sustiprins mūsų žaidimą. Patyręs ir greitas įžaidėjas, gerai žaidžiantis pikenrolus, puikiai matantis aikštę, galintis perduoti kamuolį aukštaūgiams ir pelnyti taškus pats. Williamas Gossas praplės mūsų rotaciją, tobulai tiks mūsų žaidimo stiliui“, – klubo interneto puslapyje sakė Krasnodaro komandos treneris Jevgenijus Pašutinas.

Krasnodaro komandos dar laukia svarbios kovos Europos taurės ir VTB Jungtinės lygos varžybose, kur N.W.Gossas tikriausiai dažnai keisis aikštėje su M.Kalniečiu.

„Manau, kad jis perkamas vien dėl to, kad, kai ateina atkrintamosios, pavasaris, nenormalu žaisti po 35 minutes, – apie savo didelį krūvį interviu 15min šią savaitę sakė M.Kalnietis. – O kaip tai keisis, dar sunku pasakyti. VTB lygoje yra legionierių limitas, todėl kažkas ilsėsis ir nežais. Bet dabar apie tai negalvoju.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius