Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 14

„Žalgirio“ gynyba nusitaikė į du didžiausius „Olympiakos“ pavojus

Po dviejų iš eilės Eurolygos išvykos rungtynių Kauno „Žalgirio“ krepšininkai grįžta į namų areną. Šį ketvirtadienį Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje priims Pirėjo „Olympiakos“ klubą su vienu geriausių Eurolygos žaidėjų – Vassiliu Spanouliu priešakyje. Apie „Žalgirio“ žaidimą pastaruoju metu bei būsimą varžovą mintimis kartu su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalinosi žalgiriečiai Lukas Lekavičius ir Brockas Motumas.
demesyseurolygai-zalgiris-ruosiasi-kovai-namuose-su-vspanoulio-vedama-olympiacos
demesyseurolygai-zalgiris-ruosiasi-kovai-namuose-su-vspanoulio-vedama-olympiacos
Eurolyga | Ketvirtadienis | „Žalgiris“ – „Olympiakos“ | 20:00 | „Žalgirio“ arena

„Toks mūsų darbas – turime demonstruoti tokią pat energiją kiekvienoje dvikovoje, – apie žaidimą praėjusią savaitę Madride ir Klaipėdoje su „Neptūnu“ kalbėjo B.Motumas. – Mūsų požiūris į darbą neturėtų skirtis nei treniruotėse, nei rungtynėse. Tam, kad tobulėtume ir taptume geresni, turime žengti žingsnį į priekį kiekviename susitikime. Smagu, kad mūsų energijos pakako Klaipėdoje ir mes iškovojome puikią pergalę prieš „Neptūną“.“

Dėl penktosios pergalės Eurolygoje žalgiriečiai kovos su septynis laimėjimus turinčiais „Olympiacos“ krepšininkais. Į Kauną atvyks ir visiems Europos krepšinio gerbėjams žinomas Vassilis Spanoulis. Graikų klubo lyderis šiame sezone pelno po 14,9 taško bei atlieka po 6,6 rezultatyvaus perdavimo. Tiesa, „Žalgiris“ Pirėjo klubą su V.Spanouliu sugebėjo įveikti dar praėjusio sezono Eurolygos „Top-16“ etapo kovose 75:55. Šias rungtynes prisiminė ir B.Motumas.

„Be jokios abejonės varžovai turi puikų įžaidėją – Vassilį Spanoulį. Kitose pozicijose „Olympiacos“ gretose taip pat netrūksta patyrusių krepšininkų. Praėjusiame sezone teko su jais susidurti ir tai buvo kietai žaidžianti ekipa, tačiau namuose juos įveikėme. Tikiuosi mums pavyks laikytis žaidimo plano ir dar sykį namuose įveikti „Olympiakos“, – teigė australas.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. „Žalgiris“ ruošiasi kovai namuose su V.Spanoulio vedama „Olympiacos“

Lukas Lekavičius, kuriame aikštėje praėjusiame sezone teko žaisti prieš V.Spanoulį, išskyrė ne tik būsimą savo tiesioginį oponentą dvikovoje, bet ir kitą graikų klubo kertinį žaidėją.

„Tai tikrai aukštos klasės krepšininkas. Bus labai sunku jį stabdyti. „Olympiacos“ turi du išreikštus lyderius – teks ypatingai prižiūrėti Giorgios Printezį ir Vassilį Spanoulį. Manau, jeigu juos pristabdysime, rungtynėse atliksime didžiulį darbą“, – aiškino L.Lekavičius.

„Orakulo“ prognozė: „Žalgiris“ – „Olympiacos“
„Orakulo“ prognozė: „Žalgiris“ – „Olympiacos“
VIDEO: Š.Jasikevičius apie rungtynes su „Olympiacos“: „Reikia būti pasiruošus sunkiai 40 minučių kovai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius