Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 17

„Žalgirio“ konkurentai dėl vietos atkrintamosiose stiprina sudėtis

Eurolygos klubai prieš lemiamą dešimties rungtynių atkarpą stiprina raumenis. Dėl bilieto į atkrintamąsias vis dar kovojančios Pirėjo „Olympiakos“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ ekipos įsigijo po atakų organizatorių, o papildymo laukia ir Vilerbano ASVEL.
Kalinas Lucasas
Kalinas Lucasas / Euroleague.net nuotr.

Georgios Bartzoko kariauną papildė 30-metis gynėjas Dwightas Buycksas, su kuriuo sutartis sudaryta iki kito sezono pabaigos.

191 cm ūgio D.Buycksas praeityje yra rungtyniavęs NBA, kuomet atstovavo „Toronto Raptors“, „Los Angeles Lakers“ bei „Detroit Pistons“ komandoms.

Šį sezoną jis pradėjo Kinijos lygos klube Šendženo „Leopards“ ir rinko po 21 tašką.

„Olympiakos“ dar turi Eurolygos draudimą įsigyti žaidėjus, tačiau tikimasi, jog formalumai bus išspręsti artimiausiu metu.

Dešimt pergalių Eurolygoje iškovojusi Pirėjo ekipa šiuo metu yra per žingsnį nuo atkrintamųjų.

Naujoką paskelbė ir „Crvena zvezda“ klubas, taipogi stipriausiame Senojo žemyno turnyre žengiantis su 10 pergalių. Serbijos čempionė rankomis sukirto su 30-mečiu įžaidėju Kalinu Lucasu.

189 cm ūgio atakų organizatorius sugrįžta į Eurolygą po aštuonerių metų pertraukos, kuomet sužaidė devynerias rungtynes „Olympiakos“ ekipoje.

Šį sezoną K.Lucasas nerungtyniavo, o praėjusį sezoną migravo tarp „Detroit Pistons“, kurioje sužaidė vienas rungtynes, bei G lygos komandų „Grand Rapids“ bei „Stockton“. Pastarosiose rinko po 21,4 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo bei 3,7 atkovoto kamuolio.

Prancūzijos žiniasklaidos gigantė „L'Equipe“ skelbia, jog Vilerbano ASVEL yra arti susitarimo su Davionu Berry, kuris paliko Krasnojarsko „Enisey“.

ASVEL papildymo ėmė ieškoti, kai ekipą po nesutarimų su treneriu Zvezdanu Mitrovičiumi paliko Edwinas Jacksonas.

28-erių 193 cm ūgio D.Berry šį sezoną VTB lygoje rinko po 18,1 taško (40,9 proc. tritaškių), atkovojo po 3,1 kamuolio ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

Vilerbano ekipa yra dar viena „Žalgirio“ konkurentė dėl vietos Eurolygos ketvirtfinalyje, šiuo metu savo sąskaitoje irgi turinti 9 pergales.

Primename, jog Eurolygos žaidėjų perėjimų langas užsidarys vasario 26-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius