Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 10 /15:57

Nuspręsta: „Žalgirio“ rungtynės Barselonoje vyks be žiūrovų

Artimiausios Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynės Barselonoje įvyks be žiūrovų, patvirtino 15min šaltiniai. Ispanijos kultūros ir sporto ministerija antradienį priėmė sprendimą, kad visi nacionaliniai sporto renginiai iki balandžio bus rengiami už uždarų durų.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žalgirio“ mačas Barselonoje numatytas penktadienį.

„Barcelona“ klubas antradienį dar pardavinėjo bilietus į rungtynes su žalgiriečiais, bet bilietus į susitikimą Katalonijoje jau įsigiję „Žalgirio“ aistruoliai buvo informuoti, kad mačas vyks be žiūrovų. Pinigai jiems bus grąžinti artimiausiu metu.

Ispanija ėmėsi drastiškų saugumo priemonių dėl koronaviruso protrūkio. Šalyje užsikrėtusiųjų koronavirusu atvejų žaibiškai išaugo iki daugiau nei 1600. Virusas nusinešė 35 žmonių gyvybes.

Katalonijoje, kur ir vyks žalgiriečių mačas, iki antradienio popietės užfiksuotas 101 koronaviruso atvejis. Didžiausias protrūkis užfiksuotas Madride – 782.

Nacionaliniai čempionatai – tarp jų Ispanijos krepšinio ir futbolo lygų rungtynės, visi net mėgėjiški sporto turnyrai, be žiūrovų vyks iki balandžio 5 d.

Labai realu, kad be žiūrovų vyks ir kitos savaitės „Žalgirio“ rungtynės Valensijoje. Ispanai žalgiriečius namuose priims kovo 20-ąją. „Valencia“ už uždarų durų praėjusią savaitę sutiko Milano „Olimpia“ krepšininkus.

„Žalgiris“ sulaukė aktualios informacijos ir iš Izraelio.

„Maccabi“ artimiausias dvejas Eurolygos namų rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ žais Tel Avive, bet prie riboto sirgalių skaičiaus. Į tribūnas bus įleista tik iki 5 tūkst. žiūrovų.

Dėl Izraelyje paskelbto karantino į šalį neįleidžiami užsienio svečiai. Bet Ispanijos ir Rusijos klubo atstovai į Izraelį bus įleisti išimties tvarka su specialiais leidimais. „Žalgiris“ Tel Avive turėtų žaisti kovo 26-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius