-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 01

„Žalgiris“ sulauks finansinės injekcijos? Jockui Landale'ui – australų ultimatumas

Buvusiam Kauno „Žalgirio“ aukštaūgiui – australų ultimatumas. Jockas Landale'as viliojamas pasirašyti sutartį su „Melbourne United“ klubu. Jeigu susitarimas bus pasiektas, Kauno ekipa gali sulaukti finansinės injekcijos.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

J.Landale'as pastaruoju metu individualiai sportavo su Melburno komanda ir sulaukė jos pasiūlymo, praneša NBL.com.au. Anot publikacijos, 25 metų 211 cm ūgio centras turi iki savaitės pabaigos apsispręsti, ar sutinka žaisti „Melbourne United“.

Anot ekipos trenerio Deano Vickermano, Melburno klubas jau paruošęs žaidėjui visus reikiamus dokumentus, ant kurių trūksta tik krepšininko parašo.

„Mes labai norėtume jį matyti savo komandoje. Jau turime jam paruošę kontraktą ir tikimės, kad pavyks viską išspręsti“, – „NBL Overtime“ cituoja strategą.

D.Vickermanas tiki, kad žaidimas Australijoje padės J.Landale'ui pasiruošti Tokijo olimpinėms žaidynėms, kuriose treneris jam regi svarbų vaidmenį.

„Mes bandome jį įtikinti, kad jis gali turėti kertinį vaidmenį Tokijuje, o geriausia vieta pasiruošti žaidynėms yra būtent Melburne“, – pabrėžė D.Vickermanas.

Jis pridūrė, kad J.Landale'ui Australijoje būtų paliktas langas persikelti į NBA.

J.Landale'as vasarą paliko „Žalgirį“ nepaisant dar vienerius metus galiojusios sutarties. Pagal ilgai siektą susitarimą, Kauno klubas už aukštaūgį gaus išpirką. 15min žiniomis, ši išpirka už J.Landale'ą vasarą siekė apie 350 tūkst. eurų, bet dėl neeilinės situacijos ir centro noro gauti kontraktą NBA nežaidžiant „Žalgiryje“, sąlygos galėjo keistis.

Naujasis Australijos lygos sezonas startuos sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius