-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 09 28

„Žalgiris“ – tarp mažumos: daugiau nei pusė Eurolygos komandų žais be žiūrovų

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos starte bus viena iš nedaugelio komandų, namų rungtynes žaisiančių su žiūrovais. Tai atskleista Eurolygos išplatintame pranešime.
Kauno „Žalgiris“ – Milano „Ax Armani“
Kauno „Žalgirio“ sirgaliai / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Jame teigiama, jog be aistruolių žais „Barcelona“, Madrido „Real“, Vitorijos „Baskonia“, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Anadolu Efes“, Stambulo „Fenerbahče“, Tel Avivo „Maccabi“, Berlyno ALBA, Miuncheno „Bayern“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ klubai.

Savo sirgalių akivaizdoje galės rungtyniauti tik septyni klubai – be „Žalgirio“, tai yra Milano „Olimpia“, Maskvos CSKA, Maskvos srities „Chimki“, Sankt Peterburgo „Zenit“, Vilerbano ASVEL ir „Valencia“.

Teigiama, jog rungtynes galės stebėti nuo 400 iki 7500 žiūrovų. Būtent pastarasis skaičius aistruolių maksimaliai galės susirinkti „Žalgirio“ arenoje.

Europoje taurėje sirgalius savo arenose turės daugiau komandų – iš viso 16 iš 24. Antrojo pagal pajėgumą Europos turnyro komandos žais stebimos nuo 400 iki 3500 gerbėjų.

Tarp komandų, turėsiančių aistruolių užnugarį, bus ir Panevėžio „Lietkabelis“, kurio susitikimus galės stebėti iki maždaug 3000 gerbėjų.

Abu turnyrai startuos jau šią savaitę – pirmosios Europos taurės kovos bus žaidžiamos jau antradienį, o Eurolygos komandos prie starto linijos stos ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius