Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2012 metais Lietuvoje parduoti 279 „Audi“ automobiliai

„Esame labai patenkinti tuo, ką nuveikėme 2012 metais. „Audi“ praėjusieji metai išties buvo geri. 2012 metais klientai įsigijo 279 naujus „Audi“ automobilius, o jų rinkos dalis padidėjo 0,2 proc. Planuodami 2012-ųjų pardavimus, kai krizė dar niekur toli nebuvo išėjusi, išsikėlėme palyginti ambicingus planus. Regis, net nepasiekiamus, tačiau dabar drąsiai galime tvirtinti – kuo aukštesnis tikslas, tuo geresnis rezultatas“, – pažymėjo „Audi“ ženklo vadovė Latvijoje Ilzė Grasė Kibildė.
„Audi A6 Avant“ – svajonių automobilis tapo praktišku
„Audi A6 Avant“ – svajonių automobilis tapo praktišku / Gamintojo nuotr.

Paklausiausi modeliai 2012 metais buvo ką tik pasirodę Q3, Q5 ir A6.

A6 (80 a/m) ir dabar išlieka lyderiu, o antrą ir trečią vietas klientų favoritų sąraše užima Q5 (42 a/m), kuris jau užsitikrino stabilią poziciją Latvijos rinkoje, ir Q3 (43 a/m).

„Sėkmės pagrindas – visų pirma mūsų platintojų entuziazmas, kuriems norime padėkoti ir aukštai įvertinti tai, ką jie nuveikė. Antra, žinoma, pats gaminys, kuriame dera keli komponentai – aukščiausia kokybė, inovacijos, rūpestis kliento saugumu ir komfortu. Negalima pamiršti ir puikaus bendradarbiavimo su „Audi“ gamintojais. Jų dėka galėjome startuoti pozicionuodami atskirų modelių grupių kainą iš naujo. Kalbėdami apie ateitį neslepiame, jog mūsų ambicijos nesumenko, todėl  ir 2013 metais mes taip pat planuojame augimą. Juolab, kad šiais metais pasirodys daug naujų, geidžiamų „Audi“ modelių, pavyzdžiui: S3, RS Q3, „A3 Limosine“, RS7“, – akcentavo I.G.Kibildė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius