-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2016-ųjų prognozės: automobilių gamintojai pažers daug staigmenų

15min pateikia svarbiausių 2016 metų įvykių apžvalgą įvairiose srityse – nuo politikos ar ekonomikos iki sporto, pramogų ar mados. Automobilių pardavimams kylant visame pasaulyje, jų gamintojai plečia savo modelių gamas ir tobulina jau esamas transporto priemones. Kurie automobiliai, turintys pasirodyti pasaulyje ir Lietuvoje 2016-aisiais, yra patys įdomiausi?
„Honda NSX“
„Honda NSX“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Alfa Romeo Giulia“. Italų atgimimas – taip galima vadinti šį sedaną, su kuriuo „Alfa Romeo“ taikys į „Premium“ segmento automobilių BMW, „Jaguar“, „Mercedes-Benz“ ir kitų draugiją. Kelerius metus „Alfa“ nepristatė nieko naujo, tačiau kitąmet italai verčia naują istorijos lapą ir iki 2018-ųjų žada sukurti šešis naujus modelius.

„Audi Q2“, BMW X2. Pasaulyje populiarėja nedideli krosoveriai ir į jų būrį žengia prabangių modelių gamintojai iš Vokietijos.

„Bentley Bentayga“, „Maserati Levante“. 2016-aisiais pasirodys sportiškais kupė ir sedanais garsėjusių gamintojų visureigiai. Tai yra sparčiausiai augantis segmentas tarp prabangių automobilių.

„Honda NSX“. Ilgai kurtas ir visų gerbėjų nekantriai lauktas sportiškas kupė dalį japonų gamintojo fanų sužavėjo, o dalį – nuvylė. Jis itin galingas, turi 550 AG, ir spėjama, kad kainuos virš 100 tūkst. eurų.

lgai lauktas sportiškas kupė dalį japonų gamintojo fanų sužavėjo (dėl 550 AG galios), o dalį – nuvylė (dėl 100 tūkst. eurų viršijančios kainos).

E klasės „Mercedes-Benz“. Lietuvoje pamėgtas sedanas 2016-aisiais radikaliai atsinaujins: vokiečiai žada ne tik naujas technologijas, dalį kurių šis modelis perims iš S klasės „Mercedes“, bet ir ekologiškus, hibridinius variklius.

„Nissan Juke“. Pirmosios kartos nedidelis krosoveris buvo itin sėkmingas: vieniems jis labai patiko dėl patogumo ir kainos, kitiems labai nepatiko dėl išvaizdos. Abiem atvejais reklama – garantuota, o žmonės panašiai turėtų reaguoti į artėjantį modelį.

„Porsche Panamera“. Vienintelis „Porsche“ gaminamas sedanas sulauks antros kartos įpėdinio, apie kurį informacijos kol kas itin mažai.

„Renault Megane“. Kokybiškesnis, ekologiškesnis ir dar labiau išskirtinis – toks yra naujasis „Megane“.

„Toyota Prius“. Populiariausias pasaulyje hibridinis automobilis 2016-aisiais sulauks jau penktos kartos įpėdinio. Nors pasaulis pamažu žengia elektromobilių keliu, „Toyota“ su šiuo modeliu liks ištikima hibridinėms technologijoms.

„Volvo S90“. Švedai 2015-aisiais parodė 12 metų kurtą XC90, o 2016-aisais parodys visiškai naują prabangų sedaną – S90. Po keletą metų trukusios sausros ir tik kinų pagalba išvengto bankroto „Volvo“ žada sukurti po vieną naują modelį kasmet.

VISAS 2016-ųjų PROGNOZES RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius