Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 kartus Lietuvos ralio čempionas Vytautas Švedas parduoda savo automobilį

Sportinių automobilių skelbimų portaluose pasirodė skelbimas, kuriame rašoma apie parduodamą ralio automobilį „Mitsubishi Lancer Evo X R4+“. Tai – automobilis, kuriuo nuo 2011 m. lenktyniavo septyniskart Lietuvos ralio čempionas ir daugybės kitų titulų laimėtojas Vytautas Švedas.
Vytautas Švedas
Vytautas Švedas

Skelbime rašoma, kad tai – „ralio nugalėtojų automobilis“. Kaina – 51 tūkst. eurų.

Iš tiesų, vairuodamas šį automobilį V.Švedas su šturmanu Žilvinu Sakalausku jau 2011 m. tapo Lietuvos ralio čempionais, o šį pasiekimą pakartojo ir 2015 m. Be to, 2013 m. tapo nugalėjo Baltarusijos ralyje, o Talsyje (Latvija) „Ralio čempionų taurę“ iškovojo net tris kartus.

Tai kodėl parduoda tokį ypatingą, daug gerų prisiminimų keliantį ralio automobilį?

Vytautas Švedas, kalbėdamas su 15min, sakė, kad jo gyvenime turėtų įvykti permainų. Nes lenktyniauti tose pačiose trasose su tuo pačiu modeliu tampa nuobodu, nebelieka aistros. Tad ima trūkti motyvacijos.

„Kad grįžtų meilė sportui, reikia pertraukos. Be to, esu nepratęs lenktyniauti, kai negaliu kovoti dėl aukščiausių vietų. Gaila atsisveikinti su šiuo automobiliu, bet privalau kažką keisti“, – sakė Vytautas Švedas, autosporte per 17 metų iškovojęs daugybę gražių pergalių.

Ar tai reiškia, kad jis dairosi aukštesnės klasės automobilius?

„Kol kas konkretaus plano nėra. Galbūt, jei automobilį pavyktų parduoti, svarstyklių lėkštė nusvirtų į vieną ar kitą pusę“, – pernelyg neatviravo čempionas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius