Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 28 /16:24

Akibrokštas: įvažiavimas į Neringą mokant žinute staiga pabrangsta kelis kartus

Į Neringą įvažiuoti norėję poilsiautojai pasipiktino, kad vadinamasis ekologinis 20 eurų mokestis staiga padidėja iki 48 eurų, kai bandoma sumokėti trumpąja žinute.
Pinga įvažiavimas į Kuršių Neriją
Įvažiavimas į Neringą nuo šio sezono kainuoja 20 eurų. / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

„Ieškojome, kaip susimokėti už įvažiavimą į Neringą internetu ar telefonu ir susidūrėme su akibrokštu: mokant per elektroninę bankininkystę įprasta kaina lengvajam automobiliui – 20 eurų. Tuo metu pasirinkus gana populiarų mokėjimą trumposiomis SMS žinutėmis, neringa.eparkingas.lt interneto svetainėje nurodoma, kad kaina gali pabrangti iki 3 kartų“, – pasakojo 15min skaitytoja.

Iš Neringos svečių prašoma išsiųsti net 14 žinučių, taip įvažiavimo mokestis lengvajam automobiliui pabrangsta maždaug iki 48 eurų.

Apie problemą žmonės 15min informavo Neringos savivaldybę. Netrukus paaiškėjo, kad mokant trumposiomis žinutėmis per „paySera“ sistemą iš tiesų yra trikdžių.

„Tam, kad ateityje nekiltų nesklandumų ir nesusipratimų, Neringos savivaldybė išjungs galimybę pasirinkti šį mokėjimo būdą“, – patiko Neringos savivaldybės atstovė Sandra Vaišvilaitė.

15min gavo ir „paySera“ komentarą: „Jokių trikdžių nėra, tad atsiskaitymas vyksta sklandžiai. Neringos savivaldybė, galbūt tiksliai nežinodama, kokie dideli yra mobiliųjų operatorių mokesčiai, pasirinko mokėjimą SMS žinutėmis būdą, kuomet 20 eurų atitenka pačiai savivaldybei, o visi kaštai, tai yra mobiliųjų operatorių mokesčiai, atsigula ant klientų pečių. Taip pat norime pridurti, kad pačioje neringa.eparkingas.lt svetainėje nurodyta, kad ši suma gali pabrangti pasirinkus atsiskaitymą SMS žinute.“

Nuo šio sezono įvažiavimo į Neringą mokestis siekia 20 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius