-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Alfa Romeo 4C Concept“ išrinktas gražiausiu „Auto Bild“ rinkimuose

„Alfa Romeo 4C“ koncepcinis modelis, aplenkęs visą būrį konkurentų, laimėjo prestižinius „Auto Bild Design 2011“ apdovanojimus ir Vokietijos žurnalo skaitytojų buvo išrinktas „Gražiausiu metų koncepciniu modeliu“.
„Alfa Romeo 4C“
„Alfa Romeo 4C“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rinkimuose „Alfa Romeo 4C Concept“ daugiausiai skaitytojų simpatijų pelnė įvertinus šio modelio sportiškumą, itališką dizainą, technines savybes ir saugumą.

Tarptautinėje Ženevos automobilių parodoje pristatytas „Alfa Romeo 4C“ koncepcinis modelis yra klasikinis vidutinio galingumo galinių varomų ratų dvivietis kupė. Šio automobilio ilgis siekia 4 m., o važiuoklės bazė mažesnė nei 2,4 m. „Alfa Romeo 4C“ išsiskiria savo nepriekaištingomis ir gracingomis formomis tiek viduje, tiek iš išorės, kurios dar labiau pabrėžia automobilio sportiškumą.

Gamintojų teigimu, „Alfa Romeo 4C Concept“ sportišką dvasią ir unikalų vairavimo pojūtį sukurti padeda iš lengvų konstrukcijų pagamintas ir automobilio svorį sumažinantis kėbulas ir iš kitų „Alfa Romeo“ modelių „pasiskolintas“ keturių cilindrų 200 AG 1.8 l variklis su tiesiogine degalų įpurškimo sistema, „Alfa TCT“ pavarų transmisija ir „Alfa DNA“ dinaminės kontrolės pasirinkimo funkcija. Tokios automobilio gamyboje naudojamos medžiagos kaip anglies pluoštas ir aliuminis yra „paveldėtos“ iš „8C Competizione“ modelio.

„Alfa Romeo 4C Concept“ modelį bus galima įsigyti jau nuo 2012 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius