Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Alfa Romeo Giulia“ 2016-aisiais pelnė gausybę įvertinimų įvairiose šalyse

Šįmet debiutavęs itališkas „Alfa Romeo Giulia“ rinkoje sutiktas itin palankiai – ne kartą įvertintas už dizainą ir techninius sprendimus, šis sedanas pelnė net 25 apdovanojimus. Italijos žurnalistai šį sedaną išrinko Europos automobiliu 2017, populiarus britų žurnalas „Top Gear“ jam skyrė 2016-ųjų metų automobilio titulą, o vokiečių žurnalas „Auto Bild“ jį pavadino gražiausiu šių metų modeliu.
„Alfa Romeo Giulia“
„Alfa Romeo Giulia“ / Vytauto Pilkausko nuotr.

Automobilis buvo įvertintas ir Lietuvoje: jis išrinktas į Lietuvos „Metų automobilio 2017“ konkurso geriausiųjų septynetuką ir pateko į „Top 3“ sportiškiausio, „Už dizainą“ ir „Moterų aistros automobilio“ kategorijose.

Daugybė apdovanojimų rodo, kad sedanas daugeliu atvejų viršijo lūkesčius rinkoje

„Naujasis „Giulia“ tapo legendinės itališkų automobilių markės „Alfa Romeo“ atgimimo simboliu. Daugybė apdovanojimų rodo, kad šis sedanas sugebėjo ne tik užsitikrinti automobilių ekspertų ir jų mylėtojų simpatijas, bet ir daugeliu atvejų viršijo lūkesčius rinkoje“, – sako „Modus Group“ priklausančios bendrovės „Autobrava“ direktorius Andrius Mockaitis.

Pasak A. Mockaičio, „Giulia“ sukurtas vadovaujantis šūkiu „la meccanica delle emozioni“ (liet. pojūčių mechanika), todėl pirmiausiai atsižvelgiama į vairuotojo poreikius bei malonumą vairuoti, bet šiame automobilyje taip pat nepagailėta dėmesio naujausioms technologijoms bei keleivių patogumui. Norintys įsitikinti „Giulia“ pranašumais, šį itališką sedaną gali gyvai apžiūrėti bendrovės „Krasta Auto“ salonuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Egidijaus Babelio nuotr./„Alfa Romeo Giulia“
Egidijaus Babelio nuotr./„Alfa Romeo Giulia“

Tai, kad „Giulia“ išsiskiria unikalių ypatybių deriniu, patvirtina platus pelnytų apdovanojimų sąrašas. Britų žurnalas „Top Gear“ 2016-ųjų Metų automobilio titulą skyrė galingiausiai sedano versijai „Giulia Quadrifoglio“ įvertindamas tokias jo ypatybes kaip 510 AG išvystantis variklis, tikslus valdymas ir patraukli išvaizda. Šis modelis taip pat pelnė ir pirmą kartą „Top Gear“ žurnalo paskelbtą 2016-ųjų visuomenės automobilio įvertinimą.

Vienas populiariausių Vokietijos žurnalų apie automobilius „Auto Bild“ sedaną „Giulia“ išrinko gražiausiu 2016-ųjų automobiliu. Anot „Auto Bild“, šio sedano kėbulas išsiskiria harmoningomis proporcijomis ir išbaigtomis linijomis, o įspūdį sustiprina panaudotos kokybiškos medžiagos ir stiliaus akcentai iš aliuminio, medžio ir odos.

„Giulia“ taip pat pelnė ir Italijos automobilių žurnalistų įsteigtą Europos metų automobilio prizą „Auto Europa 2017“. Užtikrinta balsų persvara kitus 20 pretendentų įveikęs sedanas „Giulia“, komisijos nuomone, geriausiai išreiškia autentišką „Alfa Romeo“ dvasią ir atspindi itališką dizainą bei technologinį proveržį.

Vytauto Pilkausko nuotr./„Alfa Romeo Giulia“
Vytauto Pilkausko nuotr./„Alfa Romeo Giulia“

Geriausiu nauju automobiliu sedaną „Giulia“ išrinko dar vieno britų automobilių žurnalo „What Car?“ skaitytojai. Tuo metu amerikiečių portalo „The Car Connection“ lankytojai šį sedaną išrinko geriausiu nauju prabangiu automobiliu.

Naujasis „Giulia“ šįmet pelnė solidžių įvertinimų už technologines inovacijas, tarp kurių – „EuroCarBody 2016“ apdovanojimas, skirtas už inovatyvią kėbulo konstrukciją. „Giulia Quadrifoglio“ sedano versija išsiskiria mažiausiu galios ir svorio santykiu savo klasėje, o kėbulo konstrukcijoje panaudotos tokios lengvos masės medžiagos kaip aliuminio lydinys, anglies pluoštas ir polimerų elementai. Šis sedanas taip pat gavo aukščiausią 5 žvaigždučių Euro NCAP įvertinimą už saugumą.

Galop „Giulia Quadrifoglio“ sąraše ir dar vienas įspūdingas pasiekimas – vos per 7 min. ir 32 sek. įveikta sudėtingoji Niurburgringo trasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius