-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Amazon“ padės „Volkswagen“ sujungti gamyklas

„Volkswagen“ su JAV technologijų įmone „Amazon“ sutarė dėl ilgalaikės partnerystės kuriant internetinę platformą, kuri leis sujungti Vokietijos automobilių milžinės gamyklas ir padidinti jų našumą.
„Volkswagen“ logotipas
„Volkswagen“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Volkswagen Amazon

Sistemoje, pavadintoje „Volkswagen Industrial Cloud“, „bus kaupiami duomenys iš visų mašinų, įrenginių ir sistemų 122-ose „Volkswagen Group“ priklausančiose gamyklose“, įskaitant valdymo, grafikų, programinės įrangos ir sandėlių duomenis, pareiškė gamintoja.

Atskirų gamyklų informacinių technologijų (IT) infrastruktūra šiuo metu nėra vienoda.

Pasak didžiausios pasaulyje automobilių gamintojos, „debesis“ turėtų būti įdiegtas iki 2019 metų pabaigos. Bendrovė pridūrė tokiu būdu norinti „optimizuoti gamybos procesus ir padidinti našumą“.

Tikimasi, jog į sistemą ilgainiui bus įtraukta ir „Volkswagen“ pasaulinė tiekimo grandinė, kuri apima 30 tūkst. tiekimo grandinės grandžių ir daugiau nei 1,5 tūkst. tiekėjų.

Brangiai atsieisiantį perėjimą prie elektromobilių gamybos pradedanti „Volkswagen“ yra parengusi taupymo planą, kuriame, be kita ko, yra užsibrėžusi tikslą didinti našumą.

Automobilių gamintoja, bendradarbiaudama su kompiuterinių technologijų milžine „Microsoft“, jau kuria atskirą tinklą „Volkswagen Automotive Cloud“, kuris sujungs visas „Volkswagen“ internetines paslaugas – nuo programinės įrangos atnaujinimų iki dalijimosi automobiliais paslaugos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius