Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Toyota GT86“ platformos sukurtas sedanas gali pasirodyti Dubajaus parodoje?

Gandų malūnėlis po truputį įgauna pagreitį. Teigiama, kad Dubajaus automobilių parodoje „Toyota“ gali pristatyti kompaktišką sedaną su galinių varančiųjų ratų važiuokle.
„Toyota“ automobilio eskizas
„Toyota“ automobilio eskizas / Facebook.com nuotr.

Tai jau ne pirmas kartas, kai kalbama apie šį automobilį. Negana to, „AutoGuide“ portalas tikina, kad „Facebook“ socialiniame tinkle buvo pastebėta įtartina publikacija, kurioje buvo užsiminta apie galimą šio automobilio debiutą minėtoje parodoje.

Visgi, internete pasklidusi nuotrauka yra akivaizdus falsifikatas. Čia pavaizduotas ankstyvos stadijos GT86 konceptas, tačiau kėbulo formos, papildomos durys bei kitos detalės yra akivaizdžiai sukurtos nuotraukų redagavimo programa.

Tikėti tokiais gandais neleidžia ir kita šios istorijos pusė. Dubajaus automobilių paroda prasideda lapkričio penktąją. Tik labai retais atvejais gamintojai tokiems automobiliams pasirenka ne itin reikšmingas parodas. Kita vertus, išlaikyti paslapties, kad tokia didelė kompanija, kaip „Toyota“ sukūrė naują automobilį dažniausiai nepavyksta – internete dažniausiai pasklinda nutekėjusios arba rinkodaros specialistų išplatintos nuotraukos.

Abejoti tokiomis spekuliacijomis verčia ir faktas, kad GT86/BRZ projektas buvo bendras „Toyota“ ir „Subaru“ projektas. Pastaroji kompanija nustebo, sužinojusi, kad „Toyota“ ruošė „GT86 Open“ versiją, todėl panašaus tipo sedano atsiradimo galimybė turėtų būti labai nedidelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius