-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Apdovanoti geriausi „Volkswagen Group“ pameistriai

„Volkswagen Group“ koncerno vadovybė jau išdalino perspektyviausiems pameistriams ir praktikantams skirtus apdovanojimus „Best Apprentice Awards 2013“. Šie garbingi įvertinimai atiteko 40 jaunųjų talentų iš 15 pasaulio šalių, kaupiančių patirtį net 20-yje stažuotojo pareigybių. Laureatais tapo 9 moterys ir 31 vyras, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Volkswagen Golf Sportsvan“
„Volkswagen Golf Sportsvan“ / „Volkswagen“ nuotr
Temos: 1 Volkswagen

Šiuo metu po visą pasaulį išsibarsčiusiose „Volkswagen Group“ įmonėse praktiką atlieka per 18000 jaunų žmonių – daugiausiai per visą koncerno istoriją. 

Apdovanojimų ceremonija surengta Vokietijoje, Braunšveige esančioje „Volkswagen“ gamykloje. 

Ceremonijoje dalyvavo „Volkswagen“ direktorių tarybos pirmininkas Prof. dr. Martinas Winterkornas, koncerno personalo vadovas dr. Horstas Neumannas ir tarptautinės koncerno profsąjungos pirmininkas Berndas Osterlohas. Atsiimti šio aukšto apdovanojimo į Vokietiją buvo pakviesti 40 laureatų nuo 18 iki 28 metų amžiaus iš daugelio pasaulio šalių. Jų laukė iškilminga ceremonija ir turininga keleto dienų kultūrinė programa. Šių metų „Best Apprentice Award” teikimas – jau tryliktasis paeiliui. Nuo 2001 metų šį garbingą apdovanojimą gavo 298 jauni koncerno darbuotojai, čia atlikinėję praktiką, stažuotę arba dalyvavę pameistrystės programoje.

„Visi jaunieji laureatai – labai perspektyvūs, pademonstravę puikius rezultatus. Linkime jiems visokeriopos sėkmės dirbant mūsų įmonėse. Jie – būsimosios „Volkswagen Group“ koncerno sėkmės dalis. Štai, kodėl mes daug investuojame į jaunų specialistų rengimą”, – apdovanodamas nugalėtojus kalbėjo prof. M. Winterkornas.

Dr. H. Neumannas profesinius gebėjimus ir patirtį įvardijo kaip pagrindines puikiai dirbančio kolektyvo formavimo prielaidas.

„Volkswagen“ įdiegtas vadinamasis dvigubo apmokymo modelis ne tik pasiteisino, bet ir tapo savotiška koncerno vizitine kortele visame pasaulyje. Puikūs apmokomų asmenų parodyti rezultatai neleidžia abejoti modelio sėkme. Diegdami dvigubą apmokymą visose pasaulio šalyse ne tik ugdome studentų socialinę atsakomybę, bet ir keliame regionų, kuriuose yra „Volkswagen“ gamybos padaliniai, gerovę,” – pabrėžė B. Osterlohas.

Dvigubo apmokymo modelio esmė yra ta, kad studentai pagal trišalę sutartį ir specializuotą „Volkswagen“ programą ne tik gilinasi į teorines žinias vietinėse technikos mokyklose ar universitetuose, bet ir tuo pat metu atlieka praktiką vietinėse „Volkswagen“ gamyklose ir dirbtuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius