Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arabai nejuokauja: „W Motors“ pristato antrąjį automobilį – šįkart su 1000 AG

Jauna, tačiau turtinga ir ambicinga superautomobilių kompanija „W Motors“ iš Jungtinių Arabų Emyratų nejuokauja – jie pristato naujo modelio viziją.
„W Motors SuperSport“
„W Motors SuperSport“ / „W Motors“ nuotr.

Nei tradicijų, nei istorijos jiems nereikia. „W Motors“ darbuotojų mintyse – galia, greitis ir prabanga. Teigiama, kad naujieji superautomobiliai bus pavadinti „SuperSport“ vardu.

Skirtingai nuo „Lykan HyperSport“ modelių, šiuose nebus paauksuotų siūlių, holograminių ekrantų bei deimantais inkrustuotų žibintų. Tačiau šįkart arabai dėmesį pelnyti stengsis kitu keliu.

„W Motors“ nuotr./„W Motors SuperSport“
„W Motors“ nuotr./„W Motors SuperSport“

Teigiama, kad „SuperSport“ modeliuose bus montuojami 3,7 litro šešių cilindrų opoziciniai varikliai su turbokompresoriais. Su 1000 AG ir 960 Nm automobilį jie iki 100 km/val. išjudins vos per 2,8 sekundės, o maksimalus, pasak arabų, sieks 385 km/val.

Tai – įspūdingi skaičiai, nors ir neprilygstantys galingiausioms „Bugatti Veyron“ versijoms. Tačiau įdomu tai, kad „SuperSport“ svers vos 1200 kg – beveik du kartus mažiau nei „Bugatti“. „W Motors“ automobiliai bus gaminami iš anglies pluošto.

Gamintojas tvirtina, kad jų automobiliai išsiskirs unikaliais varikliais (jie sudarys 50 proc. visos mašinos vertės), naujovišku stiliumi ir išskirtinumu.

„SuperSport“ gamyba, anot Dubajaus spaudos, turėtų pasirodyti 2015-aisiais, o 25 tokie egzemplioriai kainuos po 3,4 mln. JAV dolerių (8,75 mln. Lt). Visgi, ramybės neduoda vienas klausimas – ką reikia padaryti su 3,7 litro varikliu, kad jo kaina siektų daugiau nei 4 mln. litų?

„W Motors“ nuotr./„W Motors SuperSport“
„W Motors“ nuotr./„W Motors SuperSport“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius