-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aston Martin“: turėtume pagaminti daugiau „Cygnet“ modelių

Vienas iš prabangius automobilius gaminančios britų kompanijos vadovų, Ulrichas Bezas sako, jog „Cygnet“ pardavimai yra gerokai mažesni nei buvo tikėtasi. Tačiau, jo teigimu, problema yra ne klientų stygius, o maža pasiūla.
„Aston Martin Cygnet“
„Aston Martin Cygnet“ / Gamintojo nuotr.

„Manęs netenkina tokie maži „Cygnet“ pardavimai“, – teigia viena iš „Aston Martin“ galvų britų žurnalui „Autocar“. „Mes negalime parduoti tiek modelių, kiek nori įsigyti klientai. Šiuos automobilius perka greičiau, nei mes juos pagaminame. Problema yra ta, jog šie modeliai yra iš tų, kuriuos klientas nori įsigyti iškart pamatęs – jų nedomina „Cygnet“ užsakymas bei ilgas laukimas“, – pridūrė Bezas.

Ulrichas akcentuoja ir tai, kad „Aston Martin Cygnet“ yra per mažai išreklamuota prekė ir kompanija turėtų atkreipti į tai dėmesį.

Jis teigia, jog šiuo metu yra šimtai žmonių, kurie norėtų užsisakyti net 123 tūkst. lt kainuojantį „Aston Martin“, arba tiesiog „Toyota iQ“ su kitais ženkliukais bei odiniu salonu...

Koncerno vadovas taip pat prasitarė, jog 2012-aisiais jie pristatys pirmąjį elektra varomą modelį. Tačiau nemanykite, jog tai bus nuožmus konkurentas „Fisker Karma“ modeliui. Pirmasis „Aston Martin“ elektromobilis bus ... tas pats „Cygnet“ (arba kitaip sakant, „Toyota iQ“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius