Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujintą CT200h „Lexus“ pristatys Kinijoje

Lapkričio pabaigoje pranašaujamas automobilių parodų lietus. Vienu metu vyks ne tik Los Andželo ir Tokijo parodos, bet ir mažiau reikšminga Guangdžou automobilių paroda.
„Lexus CT200h“
„Lexus CT200h“ / „Lexus“ nuotr.

Būtent Kiniją pasirinko „Lexus“ savo atnaujinto kompaktiško hibrido pristatymui. Kol kas apie šį automobilį informacijos nėra daug, tačiau lapkričio 21-ąją japonai turėtų išsamiai pristatyti visas naujoves.

Kol kas pastebima tik nauja išorės apdaila – CT200h gavo „Lexus“ gamos automobiliuose matytas priekines groteles, atnaujintus priekinį bei galinį buferius, naujo dizaino ratlankius. Pastarieji savo išvaizda šiek tiek primena „Lexus LFA“ superautomobilio ratus.

„Lexus“ tiki, kad atnaujintas kompaktiškas „premium“ klasės hečbekas leis lengviau konkuruoti su vokiškais varžovais – 1 serijos BMW, „Audi A3“ ir kitais panašiais automobiliais.

Tačiau visi puikiai supranta, kas iš tiesų neleidžia japonams varžytis šioje klasėje. Tai – akivaizdus platesnės variklių gamos trūkumas. Mat, pirmieji CT200h buvo gaminami tik su hibridiniais agregatais: 1,8 litro benzininiu varikliu ir elektros motoru.

134 AG, 207 Nm ir vidutinės 4,1 l/100 km degalų sąnaudos – parametrai su kuriais šiais laikais nustebinti nepavyks. Visgi, tikimybės, kad variklių gama bus padidinta, praktiškai nėra. Ar tai reiškia, kad atnaujintas CT200h ir vėl užims tik mažą savo segmento dalį?

„Lexus“ nuotr./„Lexus CT200h“
„Lexus“ nuotr./„Lexus CT200h“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius