Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujintas „Hyundai i30“ – sportiškesnis, dailesnis ir galingesnis

2014-uosius metus „Hyundai i30“ (JAV ir Kanados rinkose – „Hyundai Elantra GT“) pasitiko gerokai atnaujinta išvaizda ir kur kas galingesniu varikliu. Atnaujintas modelis, kaip teigia gamintojas, dabar pasižymi efektyvesnėmis aerodinaminėmis savybėmis, stabilumu ant kelio ir ženkliai didesniu atraktyvumu.
„Hyundai Elantra GT“
„Hyundai Elantra GT“ / „Hyundai” nuotr.

Galingesnis ir stabilesnis

Po i30 variklio gaubtu slypės dviejų litrų darbo tūrio, keturių cilindrų variklis. Jis išvystys net 173 arklio galias. „Hyundai“ su šiuo varikliu komponuos šešių laipsnių automatinę pavarų dėžę. Taip žadama pakankamai galingą variklį priversti dirbti ekonomiškai.

„Hyundai” nuotr./„Hyundai Elantra GT“
„Hyundai” nuotr./„Hyundai Elantra GT“

i30 naudos „MacPherson“ pakabos elementus, kurie, kaip manoma, įtakos didesnį automobilio stabilumą. Pritaikyti automobilį savo važiavimo stiliui galės ir pats vairuotojas. Tam automobilyje įdiegta „Driver Selectable Steering Mode“ sistema.

Esant dideliam greičiui automobiliui stabilumo pridės ir aerodinaminiai sprendimai, mat gamintojas, pakeitęs priekinio bamperio dizainą, padidino prispaudžiamosios jėgos koeficientą.

Išvaizda išduoda sportišką charakterį

Kelių pakeitimų sulaukė ir išvaizda. „Hyundai i30“ papuoštas naujomis priekinėmis grotelėmis, o bendras automobilio dizainas orientuotas į tipinį sportišką automobilį. Priekiniai ir galiniai žibintai atnaujintame modelyje dar labiau pastumti į šonus.

„Hyundai” nuotr./„Hyundai Elantra GT“
„Hyundai” nuotr./„Hyundai Elantra GT“

Interjere dominuoja simetrija

Gamintojas pažymi centrinės konsolės dizainą, atnaujintus mygtukus ant durelių ir vairo. Salone dominuoja juoda spalva, interjeras papildytas chromo elementais aplink dureles ir centrinę konsolę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius