Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atostogos su „Sibiro tigru“: kaip pikapas „Ford F450“ tapo nameliu

Pasaulyje sparčiai plinta mada senas transporto priemones paversti gyvenamaisiais namais. Dažniausiai tokių perdarymų sulaukia autobusai arba sunkvežimiai, tačiau, pasirodo, norint galima perdaryti pikapą.
Sibiro tigras „Ford F450“
Sibiro tigras „Ford F450“

Būtent „Ford“ pikapą įmonė „Adventure Vehicles“ pavertė puikiausiu transportu tolimoms kelionėms, rašo trucker.lt.

Simbolinį pavadinimą – Siberian Tiger (Sibiro tigras) – gavęs modelis buvo sukurtas panaudojus Ford F 450 automobilį su 440 AG dyzeliniu varikliu. Iš išorės „namelis“ gali pasirodyti brutualus ar net kiek asketiškas, tačiau viduje viskas tiesiog blizga.

Vidaus apdailai nebuvo pagailėta nei medžio, nei aliuminio, nei odos. Čia buvo sumontuota virtuvė su dujine plytele, kriauklė ir šaldytuvas. Gretimais atsirado vietos dušui ir tualetui, virš kurių buvo įrengta dvigulė miegama vieta su televizoriumi.

Taip pat „namelyje“ yra kondicionierius, vandens šildytuvas ir 170 l vandens bakas bei multimedijos sistema. Sutikite, toks namelis ant ratų atrodo geriau negu kai kurių mūsų tautiečių būstai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius