-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audi“ perka vandenilio technologijų patentus

„Audi AG“ iš Kanados vandenilio variklių technologijų bendrovės „Ballard Power Systems Inc.“ perka solidų šios srities patentų portfelį. Be to, visas „Volkswagen“ koncernas pratęsė bendradarbiavimą su šia bendrove iki 2019 metų. Koncerno vadovybė tvirtina, jog kanadiečių įdirbis nebus sukoncentruotas išimtinai „Audi“, bet bus panaudotas ir kitose koncerno markėse.
Vandenilinis „Audi A7“
Vandenilinis „Audi A7“
Temos: 2 Audi Vandenilis

Minėtų patentų įsigijimas turėtų suteikti naują vandenilio technologijų proveržį tiek „Audi“ bendrovėje, tiek ir visame „Volkswagen“ koncerne. 

„Audi“ vyr. inžinierius ir viso „Volkswagen“ koncerno inžinerinio korpuso koordinatorius prof. dr. Ulrichas Hackenbergas pažymi, kad „Audi“ bendrovė šiuos strategiškai svarbius patentus įgijo viso koncerno labui ir jie bus panaudoti bet kurioje koncernui priklausančioje markėje, kurios rėmuose būtų nuspręsta konstruoti ir gaminti automobilius su vandeniliniais varikliais.

Barnabio mieste (Kanada) įsikūrusi „Ballard Power Systems Inc.“ bendrovė – viena iš vandenilio panaudojimo automobilių kurui mokslinių tyrimų ir konstravimo lyderių. Būtent jai priklauso protonų apykaita pagrįstų membraninių vandenilio akumuliatorių gamybos technologija. Šios bendrovės specialistai intensyviai dirba vandenilinių variklių sąnaudų ir techninių rizikų minimizavimo srityje ir padeda savo klientams - viso pasaulio automobilių gamintojams kurti savus vandenilinius automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius