Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audi Q2“ gavo apdovanojimą už dizainą Vokietijoje

Naująjį „Audi Q2“, kuris Lietuvoje debiutavo praėjusių metų rugsėjį, Vokietijos dizaino taryba įvertino aukso prizu. Frankfurte vykusioje apdovanojimų ceremonijoje mažiausias kompaktinės klasės visureigis pripažintas geriausiu dizainerių kūrybos produktu transporto kategorijoje.
Vilniuje pristatyti naujieji „Audi A5“ ir Q2 automobiliai
Vilniuje pristatyti naujieji „Audi A5“ ir Q2 automobiliai / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Audi Audi Q2

„Audi Q2“ išties stebina nauju, šiuolaikišku dizainu. Ir tai ne sumažinta jau gerai žinomų didesnių šio prekės ženklo modelių kopija“, - taip naująjį „Audi Q2“ įvertino konkurso žiuri.

Konkurso vertinimo komisija mano, jog „Audi Q2“ turi visas galimybes tapti ne tik klasės lyderiu, bet ir diktuoti naujas automobilių gamybos tendencijas. Kaip puikų dizainerių sprendimą komisija akcentavo ir Q2 salono apšvietimą. LED šviesos diodų šviesolaidžiai homogenine šviesa apšviečia skulptūriškai suformuotą priekinės prietaisų panelio dalies ir kelių atramų apdailą. Salono apšvietimą klientai gali rinktis iš dešimties spalvų.

Pirmieji „Audi Q2“ modeliai Baltijos šalių keliuose pasirodė dar praėjusių metų lapkritį. Automobilio su standartine įranga kaina „Audi“ įgaliotųjų atstovų salonuose Lietuvoje – nuo 24 000 eurų.

Tarptautinė Vokietijos dizaino tarybos vertinimo komisija premiją skiria už reikšmingas inovacijas ir atskiriems produktams, ir projektams, susilaukusiems pripažinimo dizaino srityje tiek Vokietijoje, tiek ir tarptautiniu lygiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius