Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių parodoje ALT – ekspozicija verslininkams

Gegužės 6–8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksiančioje parodoje bus demonstruojami ne tik lengvieji automobiliai. Čia ras ką pažiūrėti, o gal net ir įsigyti, ir verslo žmonės. Mat dalis ekspozicijos ploto bus skirta komerciniam transportui.
Parodos akimirka
Parodos akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Krovininius automobilius demonstruos „Renault“, „Fiat“, „Ford“, „Iveco“ ir kitų gamintojų atstovai. Kaip parodos spaudos centrui sakė „Inchcape motors“ pardavimo vadovas Vitoldas Milius, ši kompanija demonstruos itin populiarius rinkoje automobilius „Ford Transit“ ir „Ford Connect“. Gamintojų atstovai supažindins lankytojus su šių automobilių privalumais ir naujomis, palankiomis kainomis.

„Renault“ produkto vadovas Egidijus Gončarovas žada parodoje pristatyti naująjį komercinį automobilį „Renault Master“. Nuo senojo modelio jis skirsis ilgesniu kėbulu, siekiančiu iki 6,84 metro, versija su galiniais varomaisiais ratais, o taip pat nauju 2,3 litro turbodyzeliniu varikliu, kuris 100 kilometrų sunaudoja vienu litru dyzelino mažiau.

„Fiat“ gamintojų atstovų stende bus eksponuojamas naujasis „Fiat Doblo“. Nuo senojo modelio automobilis skirsis turtingesne įranga, didesne talpa. Galinė šio automobilio pakaba yra pakeista iš linginės į svirtinę, pirkėjai galės pasirinkti naują 2 litrų 135 AG dyzelinį motorą. Be to, šios mašinos penkiavietę versiją bus galima registruoti kaip krovininę.

Parodoje ALT bus pristatomas visas spektras IT ir elektronikos produktų, skirtų komercinio transporto valdymui ir logistikai.

Iš viso parodoje dalyvaus 95 įmonės iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Lenkijos, Prancūzijos, Rusijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius