Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius.lt“ ir „Bigbank AS“ pristato jungtinę paslaugą automobilių pirkėjams

Automobilių pardavimo platforma „Autoplius.lt“ ir specializuotas paskolų bankas „Bigbank AS“ pradeda bendradarbiavimą bei pristato naują paslaugą „Autoplius.lt paskola“.
Autoplius.lt paskola
Autoplius.lt paskola

„Pirkėjams ne tik padedame įsigyti automobilį, bet ir rengiame apžvalgas apie transporto priemonės pliusus ir minusus. Pastebėjome, kad vis daugiau pirkėjų renkasi naujesnius, brangiau kainuojančius automobilius, kurių įsigijimui prireikia papildomų lėšų. Nusprendėme palengvinti šį procesą – suteiksime galimybę esant „Autoplius.lt“ platformoje užpildyti paraišką vartojimo paskolai gauti. Atsakymą dėl finansavimo vartotojas gaus per kelias minutes; sąlygoms tikus, galės internetu, per platformą, sudaryti ir sutartį“, – apie paslaugos idėją pasakoja „Autoplius.lt“ vadovas Artūras Mizeras.

Pasak A. Mizero, specializuotas paskolų bankas „Bigbank“ kaip paslaugos partneris pasirinktas dėl turimos patirties, teikiant vartojimo paskolas automobiliams, bei dėl siūlomų palankių ir konkurencingų sąlygų pirkėjams.

Rolando Norvilo, „Bigbank AS“ Lietuvos filialo vadovo teigimu, paslaugos idėja atliepia vieną iš įmonės vystomų krypčių: „Stebime, kad per pastaruosius metus vartojimo paskolos, skirtos automobiliams įsigyti, paaugo 30 proc. Reaguojant į kintančius klientų poreikius, aktyviau komunikavome šia tema – stengėmės palengvinti patį pasirinkimo procesą. Bendradarbiavimas su „Autoplius.lt“ leidžia užtvirtinti šį siekį.“

„Autoplius.lt“ atstovo skaičiavimais, platformoje vidutiniškai kas 3 minutes įvyksta automobilio pirkimas arba pardavimas: „Jei prieš 10–15 metų internetas buvo tik pagalbinė priemonė, ieškant automobilio, dabar didžioji dalis paieškų persikėlė čia. Vartotojai nori ne tik patogiai rasti automobilį, bet ir išspręsti visus su jo įsigijimu susijusius klausimus. Be to, mažiau bijoma automobiliui skolintis – suvokiama, kad įsigijus naujesnę transporto priemonę, ji tarnaus ilgiau ir patikimiau.“

Automobilių pirkėjai, norintys pasinaudoti „Autoplius.lt paskola“, turės būti 19 m. ar vyresni ir turėti atitinkamas pajamas. Paslauga veiks kaip įprasta vartojimo paskola. Vartotojai turės galimybę skolintis ne tik automobilio įsigijimui, bet ir kitoms susijusioms išlaidoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius