Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlyne pristatytas naujas čekų visureigis „Škoda Kodiaq“

Rugsėjo 1-osios vakarą Berlyne publikai pirmą kartą viešai pristatytas naujasis „Škoda“ modelis „Kodiaq“. Pristatyme dalyvavo maždaug 800 svečių iš viso pasaulio – žurnalistai, verslo atstovai, politikai, automobilių pramonės ekspertai. Šiuo pristatymu naujasis „Kodiaq“ pradeda savo kelią, o „Škoda“ tęsia modelių gamos plėtrą.
Berlyne pristatytas naujas čekų visureigis „Škoda Kodiaq“
Berlyne pristatytas naujas čekų visureigis „Škoda Kodiaq“ / Škoda nuotr.

Pasaulinis naujojo „Škoda“ visureigio debiutas įvyko specialiai pritaikytoje erdvėje – buvusioje elektrinėje Berlyno centre. Įspūdingu šou su vaizdo, muzikos ir šokių choreografijos elementais galėjo gėrėtis ne tik 800 kviestinių svečių, bet ir tūkstančiai šios markės gerbėjų visame pasaulyje, kuriems buvo surengta tiesioginė renginio transliacija internetu.

4,70 m ilgio, galintis vežti iki septynių keleivių „Kodiaq“ yra pirmasis didelis visureigis Čekijos automobilių gamintojo istorijoje. Naujausias „Škoda“ modelis kuris prekybos salonuose pasirodys 2017 m. pradžioje.

Penkių ir septynių vietų „Škoda Kodiaq“

Naujajam SUV bus būdinga ir išskirtinė erdvė: penkių vietų „Škoda Kodiaq“ turės didžiausią bagažinę savo klasėje – nuo 720 iki 2065 litrų (su nulenktomis galinėmis sėdynėmis). Pirmasis Škoda didysis visureigis bus siūlomas ir septynių vietų (už papildomą kainą).

Naudojant papildomų sėdynių padėties ir atlošo kampo reguliavimus, jos galės būti pritaikytos pačioms įvairiausioms sėdėjimo ir bagažo vežimo reikmėms. O užsakius dar ir nulenkiamą priekinio keleivio sėdynės atlošą, automobiliu bus galima vežti net iki 2,90 metrų ilgio daiktus.

Techniniai duomenys

Lietuvoje naujuoju visureigiu bus prekiaujama nuo 2017 m. sausio. Kainos kol kas neskelbiamos.

Visureigis komplektuojamas su benzininiu 1,4 l TSI (92, 110 kW) ir 2 l TSI (132 kW) bei dyzeliniu 2 l TDI varikliu (110 ir 140 kW). Bus gaminamos dvi versijos: 4x4 ir tik su priekiniais varančiaisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius